Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek divat őrület...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek divat őrület lett, hogy karácsonykor van eljegyzése mindenkinek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
szerintem ez akkor van amikor a pasinak nincs jobb ötlete/elfelejt ajándékot venni és akkor 'nesze bizsu örüljél' a hülye nők meg rohannak kirakni hogy mekkora öröm :D:DD:
2015. dec. 25. 23:44
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
A karácsonyi esküvők és eljegyzések régebben sem számítottak ritkaságnak. Nagyapáink összekötötték a kellemest a hasznossal: ha már ilyenkor vágták a disznókat és az újbor mostanra forrt ki, miért ne tarthattak volna eljegyzést vagy akár lakodalmat is? Ez nem divatőrület, és nem mai jelenség.
2015. dec. 26. 07:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb esetben fantáziátlan, de sokszor azért esik erre a választás, mert végre együtt a család, úgy szeretnék intézni, hogy abba mindenkit belevonnak picit. Nem mellesleg ilyenkor könnyebb időt szakítani sok dologra és az ékszerboltban is vannak leárazások. :D
2015. dec. 26. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Divat lett és kiakadni is divat lett rajta. A lány ismerőseim egy részénél látom sorban az eljegyzési képeket, a másik részüknél meg arról valami posztot, hogy milyen gáz és hasonlók. Közben, pedig jó pár közülük örülne, ha valaki eljegyezné őket.

De a legdurvább az volt, amikor egy csaj kiakadt, hogy miért pont karácsonykor jegyezték el. Hozzávágtam volna a gyűrűt, aztán szórakozzon vele az, aki akar.

2015. dec. 26. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert a karácsony eleve is ünnepi, fel van díszítve a lakás, szép fények stb., és jaj, hát ez ajándék tőlem.... Én mondjuk elég fantáziátlannak tartom, és jobb, ha van egy külön nap mindenféle más ünnepnaptól függetenül, ami a "mienk".
2015. dec. 26. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én páromnak tavaly karácsony előtt 4 nappal kértem meg a kezét.

Nem azért, mert jobb ötletem nem volt karácsonyi ajándék gyanánt (egyébként is vettünk egymásnak (más) ajándékot karácsonyra), hanem mert a rokonságunk hatalmas, sokan külföldön élnek és csak ilyenkor járnak haza, így volt a legjobb megoldás, mindenkinek egyszerre bejelenteni a karácsonyi vacsoránál és ez még csak "megspékelte" az egyébként is jó hangulatot...

Facebook divat vagy nem, mi a közösségi oldalra ki sem tettük,a közeli barátainknak személyesen mondtuk el, a többi facebook ismerősre meg nem annyira tartozik...

2015. dec. 27. 11:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom. Nekem dec. 12 én lett megkérve a kezem, csak a bejelentése a családnak, a karácsonyi asztalnál történt. Így feltettem egy képet szenteste, hogy a család ne a facebookról tudja meg a nagy hírt. Erre látom, hogy teszi ki mindenki hogy eljegyezték. Én úgy f..b@s.tam magam :D
2015. dec. 27. 15:05
 18/20 Vivancs75 válasza:
89%

A karácsony az emberiség legszebb, legszentebb ünnepe! A szeretet ünnepe!!!! A család az összetartozás érzése ilyenkor kerül leginkább előtérbe.

Aki úgy dönt, hogy ilyenkor kéri meg választottja kezét valószínűleg emiatt teszi! Szerintem egyáltalán nem elítélendő ha két ember tényleg igazán szereti egymást. Sajnos a mai "fiatalok" mint sok minden másból szeretnek sportot űzni! Ez ami elítélendő hogy ma vele, holnap majd mással jegyzi el magát.....

Az eljegyzés majd a házasság, gyermekek, hatalmas felelős döntések sorozata, normál esetben életre szóló köteléknek kellene lennie. Ez az ami ritka sajnos!

2015. dec. 27. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (hála az égnek) nincs ilyen ismerősöm vagy legalábbis nem tudok róla, hogy eljegyezték volna, viszont nagyon olvastam a kiborulásokat ezzel kapcsolatban, hogy állítólag mindenki most csinálja. Szerintem csak azért van, mert kerestek egy olyan időpontot a mindennapi rohanások közepette, amikor egy kicsit mind a ketten ellazulhatnak és csak egymásra koncentrálhatnak. Persze igen, az embereknek minden nap illik szeretniük egymást, de ezt gyakran beárnyékolják a mindennap gond-bajai és ritkán van lehetőség a meghittségre (bár én csak a saját eddigi tapasztalataimból beszélhetek). Nem tartom jónak ettől függetlenül, mert ha aztán az egészből mégsem lesz semmi, a karácsony ünnepe ezután mindig csak egy rossz emlék lesz.
2015. dec. 27. 21:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a sok olcsójános így próbálja megúszni az ajándékot.
2015. dec. 30. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!