Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, h karácsonykor nem hívott fel a párom?
Mindketten 23 évesek vagyunk.
Lehet csak túlgondolom. De..
Három hónapja vagyunk együtt, heti 2-4 alkalommal találkozunk. Mindig kedves velem.
Megígérte tegnapelőtt, hogy mindenképp beszélünk még, hogy találkozunk e karácsonykor. ( Elég nagy rokonsága van, nem lehetett tudni, hogyan jön ki. )
Szóval ma estig nem volt semmi. Írtam neki egy sms-t, boldog karácsonyt kívánva, visszaírt, és azt is, hogy sajnálja, hogy nem tudtunk találkozni.
Oké, ez így rendben van, de szerintem megérdemeltem volna egy telefont délelőtt,hogy ne készüljek, vagy mi van.
nem ez az első eset, kezdetben volt, hogy felhívtam, ilyenkor, most már nem,mert nem akartam zavarni, hátha még nem tudja mi van...
megbeszéltük! előre..hogy ha ráér, átjön. Úgy gondoltam, idben közölhette volna, ha nem ér rá. ráadásul az én üzenetem után írta...olyan érzésem van, mintha enélkül nem is írt volna. :(
A dologba az is belejátszi, h pont egy éve halt meg édasanyám, ilyenkor amúgy is érzékenyebb vagyok, és ezt is tudja..
Hű ezt nagyon sajnálom! Mi is három hónapja vagyunk együtt, és bár az enyém írt viberen, de nekünk is vannak ilyen problémáink hogy nem jelentkezik egy bizonyos ideig, és már én írok rá hogy mi van.
Én a szakításon gondolkozom :S De előtte biztos leülök vele megbeszélni, viszont nem sok esélyt látok rá hogy rendbejöjjenek a dolgok, mivel egy felnőtt embert már nem lehet megváltoztatni.
Mi már az ajándékokat is átadtuk egymásnak, pedig mindketten más-más családi programon voltunk ma.
Szerintem a párod nem a párod, ha ennyire nem kommunikáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!