Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, h karácsonykor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, h karácsonykor nem hívott fel a párom?

Figyelt kérdés

Mindketten 23 évesek vagyunk.

Lehet csak túlgondolom. De..

Három hónapja vagyunk együtt, heti 2-4 alkalommal találkozunk. Mindig kedves velem.

Megígérte tegnapelőtt, hogy mindenképp beszélünk még, hogy találkozunk e karácsonykor. ( Elég nagy rokonsága van, nem lehetett tudni, hogyan jön ki. )

Szóval ma estig nem volt semmi. Írtam neki egy sms-t, boldog karácsonyt kívánva, visszaírt, és azt is, hogy sajnálja, hogy nem tudtunk találkozni.

Oké, ez így rendben van, de szerintem megérdemeltem volna egy telefont délelőtt,hogy ne készüljek, vagy mi van.

nem ez az első eset, kezdetben volt, hogy felhívtam, ilyenkor, most már nem,mert nem akartam zavarni, hátha még nem tudja mi van...

2015. dec. 24. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, 3 hónap, ritkás találkozásokkal azért nem "kapcsolat" - de lehet belőle.

Tán ki se ismerte ezt az érzékenységedet.

Anyukád halálát meg ne keverd bele, annak az első évfordulóját gyászolod, tud ő erről, egyáltalán?

Gondolom, neki tele van a napja a sok rokonnal, neked meg üres.

Talán az smsben azt is megkérdezhetted volna, mi lesz?

Délelőtt "megérdemeltél" volna egy telefont - de azért nem hívtad, mert gondoltad, hogy nem világos még a programja, de akkor mit mondott volna abba a telefonban?

Az sok idő, míg összecsiszolódik két ember... vagy kiderül, hogy nem fog menni.

Még ne parázz ezen.

2015. dec. 24. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem, ha találkozni nem is, de egy telefon a minimum lenne. az én barátom dolgozik de még így is beszéltünk valamennyit ma.
2015. dec. 24. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az a minimum, hogy felhív! De én meg semmi ajándékot nem kaptam tőle, szóval...:/ 21/L
2015. dec. 25. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Még akkor is, ha csak három hónapja vagytok együtt, felhívhatott volna. Már csak azért is, hogy boldog karácsonyt kívánjon! És hogy mondja meg, mire számíts, tudtok találkozni vagy nem.

De ez így, hogy csak azért írt, mert te előtte ráírtál, hát nem sok jót árul el róla...tehát ha te nem írsz, ő valószínű nem írt volna!

2015. dec. 25. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!