Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 20 éve házasságban. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éve házasságban. Mit tegyek? Belebonyolodja vagy ne ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
20 eve vagyok egyuttba parommal akitol két szep kisfiam v!szeretem öt a szex is teljesen rendben van bar nem mondom hogy problémák nincsenek köztunk a hetkoznapokban de az sem szex teren inkabb azzal hogy,ö sokszor nincs velunk!még soha nem csaltam meg!most felbukkant egy,ferfi akivel szinte napi szinten beszelznk.neki is parja van es,gyereke nem mellesleg a parommal rokonok!a,ferfi folyamatosan ostromol ami persze nekem nagyon jol esik.az eszem tudja hogy nem szabad,semmit tennem.nem vagyok szerelmes bar már ez is megfordult a fejemben!ha nem hiv nem ir hianyzik es varom hogy megcsorrenjen a telefon.mellette szepnek csinosnak erzem magam.viszont nagyon félek ha belefogunk ebbe a viszonyba minden oda lesz! Egyszeruen vagyom ra!ti mit tennetek öszinte valaszolat varok ti jartatok mar ebben a cipoben?
2015. dec. 26. 08:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is tapasztalatból mondom, hogy ne.

Azért csinálnád, mert éppen van rá lehetőség, de nem minden lehetőséggel kell élned.

S arra is gondolj, hogy őt is max. ugyanez mozgatja.

2015. dec. 26. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Kiderülhet, hogy az Új nem is viszony, hanem iszony! :D
2015. dec. 26. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha jó a házasságod,szeretitek egymást a férjeddel,és ő még soha nem csalt meg akkor NE!

Egyéb esetben talán,de túl sokat ne várj.

2015. dec. 26. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:

NE TEDD!!! A férjed a belét kidolgozza értetek, te meg jutalmul megcsalnád? Főleg a rokonával?

Kicsit elbizonytalanodtál, de még nincs semmi gond. Ha gondolod, akkor leszek áruló, és írok neked pár dolgot, amivel sikerülhet rávenned a férjedet, hogy többet törődjön veled.

De ha nem is írsz nekem, akkor is kérlek rá, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, és a férjedre figyelj. Ne dobd el a nyugodt életeteket!

2015. dec. 27. 19:26
 15/18 anonim válasza:
Az összes választ amit kaptál a kérdésedre,mutasd meg a Hódolódnak...Szerintem elszégyelli magát és letesz Rólad...
2015. dec. 28. 11:25
 16/18 anonim ***** válasza:
amit érzel azt kísértésnek hívják. Lehet engedni vagy ellenállni. A kísértéssel az a baj, hogy mindkettőt megbánod:)
2015. dec. 29. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:
mondjuk ezért kéne azzal is foglalkozni, amit felvetettem, hogy önmagadat fejleszted - önismeret, a kapcsolatom átgondolása, az életem átgondolása.akár egyedül, könyvekkel, videókkal, akár megbizható baráttal vagy rokonnal, akár szakemberrel. ezek mélyebb és bonyolultabb dolgok, mint amik elhangzottak, hogy ne tedd, mert nem éri meg.. általában nem éri meg, de az élet célja a boldogság és a fejlődés (is). és nincs recept soha egy helyzetre, mert minden eset egyedi. persze sztereotipiák vannak és sokszor igazak is. való igaz, a kisértésnek ellenállni is rossz és belemenni is..
2015. dec. 29. 17:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Vágd magad pofon...

Még egyszer...

Ha elmúlt, akkor sikerült a kezelés, ha nem akkor kezd elölről ;)

2016. jan. 2. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!