Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 20 éve házasságban. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éve házasságban. Mit tegyek? Belebonyolodja vagy ne ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
20 eve vagyok egyuttba parommal akitol két szep kisfiam v!szeretem öt a szex is teljesen rendben van bar nem mondom hogy problémák nincsenek köztunk a hetkoznapokban de az sem szex teren inkabb azzal hogy,ö sokszor nincs velunk!még soha nem csaltam meg!most felbukkant egy,ferfi akivel szinte napi szinten beszelznk.neki is parja van es,gyereke nem mellesleg a parommal rokonok!a,ferfi folyamatosan ostromol ami persze nekem nagyon jol esik.az eszem tudja hogy nem szabad,semmit tennem.nem vagyok szerelmes bar már ez is megfordult a fejemben!ha nem hiv nem ir hianyzik es varom hogy megcsorrenjen a telefon.mellette szepnek csinosnak erzem magam.viszont nagyon félek ha belefogunk ebbe a viszonyba minden oda lesz! Egyszeruen vagyom ra!ti mit tennetek öszinte valaszolat varok ti jartatok mar ebben a cipoben?
2015. dec. 26. 08:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jartam hasonloban. Nagyon rossz vege lett. A tanacsom: mindegy mivel ostromol nem komolyak az erzesei es nem.is lesznek soha azok. Ellen kell allnod, amig nem keso. Es a paroddal menj partdrapiara. Ha a sajat hazassagod nem tudod helyrehozni es egy pszichologus nem segit, akkor valjatok el es utana johet a szabad elet es uj tars. Tudom iszonyat nehez, de legy esznel!!
2015. dec. 26. 08:10
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Megéri neked, hogy borul a szép kis életed egy pár numeráért? Őszintén válaszolok, és igen, voltam már ilyen helyzetben, és nem te vagy az egyetlen férjes asszony, akivel ez megtörtént.

Mit veszítesz, ha nem teszed szét a lábad? Mit veszítesz, ha szétteszed? Gondolkozz már felnőttként, negyven körül ez ne legyen már akkora nagy feladat!

2015. dec. 26. 08:14
 3/18 anonim ***** válasza:

Párszor megdug azt kész. Ennyit akar! Ami lehet,hogy jó lesz,de csak azért mert újdonság,idővel megkopik a varázsa!

Te meg inkább próbálj időt keresni arra,h a férjeddel lehess!

Jah és küldd el a pitsába a másikat,nem éri meg!

2015. dec. 26. 08:32
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom a párod nem azért van keveset otthon, mert a kocsmában ül v. qrvázik.

Ez most nem fair tőled!

Az érzelmeid mellett, hallgass néha az eszedre!

Szellőztesd ki a rozsaszin ködöt a fejedböl!

Addig fogsz neki kelleni,

addig lesz jó fiu amig meg nem kap.

Unatkozol (de jó neked!), mondanak 2 szép szót és beájulsz! Biztos rendben van minden nállatok?

Mi 30 éve vagyunk házasok. Ezt a feleségemmel végig jártuk.

Csak nálunk nincs gyerek!

(2x fizette meg a tanulopénzt)

2015. dec. 26. 08:45
 5/18 anonim ***** válasza:

rokon.. nagyon vigyázz, legjobb, ha lebeszéled magad, és megszakítod vele a kapcsolatot. az ostromlás nem ígér jót, mikor ilyen nyilvánvalóan tudja, hogy tilosban jár.

2-esnek: nyilván nem csak a szex a lényeg ilyenkor, hanem az udvarlás, hogy végre valakinek érzed magad megint, odafigyelnek rád, meglepnek, új élmények várnak. így már tényleg dilemma.

"Gondolom, a párod nem azért van keveset otthon, mert a kocsmában ül v. qrvázik. "

attól még szar, és ha évekig így megy, valóban elviselhetetlen.

én ebben a helyzetben valószínűleg álmodoznék egy sort, hogy más életem is lehetne. aztán keresnék valami értelmeset, izgalmasat, amivel foglalkozhatok. munka, hobbi, sport, más szülők társasága.

megpróbálnám a férjem figyelmét magam felé terelni, és ha nem változna pár hónapig semmi és végig rosszul érezném magam emiatt, szakítanék vele. nyilván nem várna meg addig a kedves rokon, de akkor is.

2015. dec. 26. 09:03
 6/18 anonim ***** válasza:

Ilyenkor cseszi el a legtöbb ember. Hiába a család, a jó szex, szinte minden klappol, mégis slampos valamelyik félnek a kapcsolat és kicsit félre kikacsingat.

Azért vonzódsz hozzá mert te is alá adod a lovat, te is várod a hívásait, ergo a telefonba is belemész a játékba. Hülyíted a párod is, magadat is, és lassan a derekad is beadod a hódolónak, mert te is akarod. Ha nem akarnád, már rég leállítottad volna a dolgot.

De megsúgom, ha már a legelején a szemébe néztél volna és megmondod kerek perec hogy húzzál innen nem vagyok rá vevő, akkor benned sem alakul ki komolyabb érzelem felé.

Elhiszem hogy jó érzés, csak ezt az érzést nem máshol kellene keresned hanem a pároddal helyrehozni.

Most írhatnám ide tanácsként, hogy oszt ki a francba a 3 adik felet, hogy többet ne is keressen, de valljuk be, úgysem leszel rá képes. De megsúgom, még ha meg is csalod a párod, nem fog semmi sem jobb lenni, sőt rosszabb lesz! Lehet nem rögtön, de hidd el nekem, előbb vagy utóbb meg fogod bánni. Oszt csókolom, lehet válni, lehet követelni a minket megillető jussunkat. De ezért vagyunk itt a földön, hogy hibát hibára halmozzunk. Aztán vagy tanulunk belőle, vagy nem.

2015. dec. 26. 09:05
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem qurválkodnék bele más kapcsolatába mondjuk. Jöhet a nulla.
2015. dec. 26. 09:20
 8/18 anonim ***** válasza:
ha nem is vagyok annyira szekptikus és nem olyan markánsan negativ a véleményem, mint az eddigieknek, azért láttam már párszor, hogy miután sikerült táncba vinni katát, már nem volt olyan lovagias és jofej a férfi, sokszor még akkor se, amikor a ffi szingli volt, de a csaj is beadta a derekát és viszonozni kezdte a dolgot.aztán igen, még mindig sokkal több olyat látok, hogy a megcsaló (mindegy, hogy fizikailag vagy érzelmileg, mindegy hogy komolyan beleesett a harmadikba vagy sem), nem lépett ki a kapcsolatából, kevesebb van, aki igen. sőt, ha végignézek az elvált ismerőseimen, nem is olyan gyakori, h egy harmadik miatt válnak, hanem mert egymásból elég volt ennyi nekik párkapcsolat szempontjából. de, sose lehet tudni, milyen helyzetből mi lesz. szóval kezdetnek legyél őszinte a lehetőségekhez mérten mindhárom szereplővel - önmagaddal, a férjeddel, a harmadikkal. önmagadon ugy segithetsz, ha önvizssgálatot tartasz, youtube videókon vagy könyvek segitségével vagy akár ilyen netes forumokon, mint ez, tanácsot kérsz, meghallgatsz másokat, akik voltak ilyen helyzetbe,n meghallgatsz párkapcsolatokkal és onismerettel foglalkozó pszichológusokat...stb. a férjeddel ugy lehetsz valamelyest őszinte, ha elkezdtek kommunikálni a gondjaitokról, hogy mit gonodltok a kapcsolatotokról, hogy látjátok a jövőtöket. a harmadikkal meg ugy, ha kerek-perec felteszed neki a kérdéseket, hogy mit akar tőled hosszutávon, hogy komolyan érdekeled-e, hogy fontolgatott-e már válást attól függetlenül is, hogy te képbe jöttél, hogy feladná-e a családi életét..stb. a két férfi reakcióiból és saját magad és a kapcsolatod mélyebb megismerésétől aztán várhatsz vmit, ami által fejlődhet ez a jelenlegi élethelyzet valamilyen irányba. hogy milyen irányba, azt te tudod majd meg, mi nem tudhatjuk..
2015. dec. 26. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:

a kiseretes oh lesz meg nagyon sok

akkor fogod jol erezni magad ha nem mesz bele

Figyelj pillanatnyi ororm miatt nem dobsz el 20 evet

jart utata jaratlanert

ha ehes vagy nem lopsz hanem vasarolsz ugye?

Orulj hogy jott a kisertes igy be tudod bizonyitani magadnak is hogy jo feleseg vagy es ellenallsz Probalj meg tobbet figyelni a ferjedre radizatok ujra

2015. dec. 26. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha egyébként jó a házasságod, és nem akarod elveszíteni a férjed...akkor NE kezdj bele semmi viszonyba!!!!!!
2015. dec. 26. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!