Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szeretőkről? Elítélendőbb az a fél, aki megcsalja a párját, vagy a szerető is bűnös?
Természetesen bűnös a szerető is, de szerintem végső soron mégis csak annak kellene nemet mondania, akinek párja van.
Mennyire gyakori a megcsalás manapság?
Általánosságban írtam, de ha már így megszólítottál,akkor elmondom.
Remélem, te, és minden szerető ,visszakapja majd az élettől, akár úgy, hogy a szertett nős pasija, dobja, mert visszamegy a feleségéhez,vagy úgy,hogy majd őt is megcsalja majd valaki,és átélheti, egy másik nő lelkiismeretfurdalás nélküli érzéketlenségét vele kapcsolatban...
tudod a karma..
Bár nem nekem írtad az utolsót, de hadd tegyek hozzá annyit, hogy nem minden fekete és fehér. Van olyan szeretői kapcsolat ahol a felek egyáltalán nem kívánnak tovább lépni egymás irányába, megvan az okuk miért így élnek. Nem így tervezték, mert szerintem egyetlen független nő sem arról álmodik, hogy egy kapcsolatban lévő férfivel keveredik össze.
Maradjuk csak annyiban, hogy mindenkinek szíve joga, hogy úgy oldja meg a hiányzó intimitást az életében ahogy tudja. Ha az az intimitás valóban hiányzik.
Én sosem értettem, hogy egy olyan házasságban ahol karácsonykor meg évfordulókor van szex ott a felek mire számítanak? Hallottam már olyan válásról ahol az otthagyott fél azon dühöngött, hogy miért kell felborítani az életünket és elválni, miért nem tudtál egyszerűen csak diszkréten félrelépni? Na, erre varrjál gombot.
lehet vannak ilyen emberek de az se normális aki ilyet mond v egyszerűen sokszor csalódott nemtudom...én ha együtt vagyok a választottammal és szeretem nem szeretném semmi értelemben "megosztani" mással! Igyekszem beletenni vmi ujjat is a kapcsolatba de közben ne papucsnak lenni szeretgetni stb!
((Ha nem elég vagy vmi kevés , megfelelő kommunikáció csodákra képes!!!!!!!!
Ha pedig nem bír magával annyit "kérek" mondja meg h ez van....de ne csaljon!!!! vége és ennyi...szar mind2 de akkor már inkább ez! ))
22!
"mindenkinek szíve joga, hogy úgy oldja meg a hiányzó intimitást az életében ahogy tudja"
Mi van? Szóval szerinted nyugodtan semmibe veheti, megalázhatja, hazudhat a párjának/feleségének/férjének bárki, ha úgy érzi otthon nem kap meg mindent....hisz mindenkinek szíve joga csak magára gondolni?? Komolyan ezt tartod normálisnak?? Ne haragudj, de NEM! Ez NEM így működik! Abban egyetértek, hogy MINDENKINEK joga van a boldogsághoz! De NEM mindegy milyen áron! Nem jó a házasságod? Nem vagy boldog benne? Nem kapsz meg mindent amire vágysz? Beszélj otthon a problémádról, keressetek megoldást...ha nincs, akkor LÉPJ KI ÉS KEZD ÚJ ÉLETET!! Tessék, BÁRKI MEGTEHETI! Aki csak kifogásokat keres, az rizsázik! Jaaa, hogy sokkal könnyebb, egyszerűbb egyszerűen csak önzőnek lenni és a másik pofájába hazudni nap, mint nap. Aha. Hát ez lehet...de hogy nem normális, az egészen biztos!
Én megcsalás nélkül kiléptem. Egy gyerekünk van és azt kaptam a képembe, hogy miért nem csaltam meg, ha nekem olyan rohadt fontos a szex, miért kellett belőle hétvégi apukát csinálni. Ennyit erről. (gyakorlatilag már nem szexeltünk.)
De ahol közös gyerekek, közös vagyon, hitel, baráti kör stb vannak az soha nem egyszerű. És ha nem változik semmi, egy idő után gyakori -bár kétség kívül etikátlan- jelenség a megcsalás. Van olyan feleség aki főállású anya volt hosszú évekig, most már vissza se nagyon tud menni dolgozni, felnevelt három gyereket, hagyja ott a férj mert már évek óta nem igényli az asszony az intimitást és csak hárít minden közeledést? Mikor nagyobb szemét ha otthagyja azok után amit az asszony a családért tett és kivívja így a tinédzser korú gyerekei gyűlöletét is, vagy ha titokban félrelép és megkapja azt a kis pluszt ami visz egy kis fényt az életébe? Olyan könnyű kívülről ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!