Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, vagy szexmentes húszas évek? Szerintetek melyik a kevésbé rossz?
Figyelt kérdés
A válás nem opció, sajnos néhány évig biztosan függő helyzetben vagyok.
A kapcsolat javítására nem mutat semmilyen hajlandóságot, én pedig már végigjártam minden opcióz
t (beszélgetés, csábítás, ajánlat párterápiára, szexuálpszichológusra).
Neki így jó, hogy havonta-kéthavonta egy gyorsmenetet lenyom, igénytelen lett, magasról tojik a kapcsolatra.
Én ezt már nem bírom.
25n
2015. nov. 24. 17:08
1/31 anonim válasza:
Szakítás.
Nincs más tiszta út.
Hasonló szituban voltam már, csak engem kilépni se hagyott, pedig ő már nem szeretett,csak én őt.
2/31 anonim válasza:
Válás, olyan nincsen, hogy nem opció.
3/31 anonim válasza:
Ha a válás nem opció, akkor tarts szeretőt...
4/31 A kérdező kommentje:
Oké, látom, nem nagyon esik le az első sor.
Lesz#rom a tiszta utat.
Sajna jelenleg NEM tudok elválni.
Ha lenne lehetőségem már folyamatban volna a bontóper.
2015. nov. 24. 17:13
5/31 anonim válasza:
Ilyen helyzetben egyértelműen a megcsalás a jobb.
6/31 anonim válasza:
Keress szeretőt..:)aztán ha már módodban áll válj el.Szabadulj meg!Ha ő nem képes tenni,mert nem akar akkor már rég veszett az ügy.(Nem lehet,hogy van valakije rajtad kívül?)
7/31 A kérdező kommentje:
Igen, van valakije: a hardsextube.com teljes szereplőgárdája.
2015. nov. 24. 18:02
8/31 anonim válasza:
most veri egész nap a gép előtt és az miatt nincs szex veled?? jól értem?
9/31 A kérdező kommentje:
Tableten a fürdőben.
Szerintem rászokott.
Illetve nem tekint nőnek.
2015. nov. 24. 19:34
10/31 anonim válasza:
az se rossz oldal, de az xhamster és a tubegalore azért sokkal színvonalasabb! a többiekkel ellentétben én azt tanácsolnám, hogy mondd meg neki, hogy neked igen is több szexre van szükséged és ha nem kapod meg akkor majd megadja más. ha azt mondod, hogy a válás-szakítás nem opció akkor valószínűleg valami van a háttérben amit mi (még) nem tudunk, gondolom anyagi érdekek esetleg gyerek stb... gyakorlatilag úgy is élhettek együtt, hogy te tartasz szeretőt és ő tud róla. feltételezem, hogy bele fog menni. ha ennyire nem passzoltok össze, de szétmenni nem tudtok attól még jogod van a szexhez! én biztosan szeretőt tartanék, persze úgy hogy tudjon róla a másik, mert ez így már nem mondható megcsalásnak, hiszen tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!