Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szeretőkről? Elítélendőbb az a fél, aki megcsalja a párját, vagy a szerető is bűnös?
Természetesen bűnös a szerető is, de szerintem végső soron mégis csak annak kellene nemet mondania, akinek párja van.
Mennyire gyakori a megcsalás manapság?
Én harmadik vagyok egy házaságban, két éve. A feleség nem tud rólm, illetve mostanában néha gyanakvó, talán sejt valamit.
Azt gondolom, nekem semmi közöm a kapcsolatukhoz, azért nem én vagyok a felelős. Én a magam boldogságát tartom szem előtt, az a legfontosabb. Nem a szexről szól a kapcsolatunk, mint második családjához, úgy jár hozzám haza a párom. Vannak barátai akik ismernek, barátnőjeként mutatott ba és úgy is emleget.
Egyszóval, a feleségnek nem én fogadtam hűséget, semmi közöm hozzá, nincs lelkiismeret furdalásom egyáltalán.
Szerintem annak a sara akinek kapcsolata van. Elvégre ő hazudik, veri át a párját. A szerető se játszik tisztán. Szerintem nem helyes asszisztálni egy megcsaláshoz plusz egy szerelmi háromszögben valaki úgyis sérül. Más ha a kedves nem avatja be abba, hogy ő tulajdonképpen házas, kapcsolatban van.
Nem értem azt se mikor itt a szeretőkre mondják, hogy szétrombol egy családot. Szerintem a szeretőt tartó teszi ezt. A szeretőt ilyenkor max mint résztvevőt okolnám. Ez elsősorban a kapcsolatban élő felelőssége.
Kíváncsi vagyok ki húzta le a hozzászólásom!? Nem tetszene? ha büntetendő lenne? van mitől félnie az illetőnek???
(eztislefogja!)
15!
Írtam, hogy ha tud róla...akkor ő is bűnös.
Ellenben ha a pasi még azt is eltitkolja/elhazudja, hogy neki nincs párja....a szerető pedig abban a tudatban megy bele ebbe a kapcsolatba, hogy ez egy sima párkapcsolat lesz kettőjük közt...nos, nyilván ártatlan. Egészen addig,amíg meg nem tudja az igazságot...ha akkor is benne marad a dologban, sajnos bűnrészes. Ha viszont dobbant, az ártatlansága végig megmaradt. :D
Semmitől nem félünk, de hála Istennek demokráciában élünk, nem szeretnénk az arab világhoz hasonlítani. Ha valaki csal, az ő dolga, hogy miért. Ha kiderül, megszívta, az ő dolga hogy rendezi le. Ha megcsaltak neked magadnak kell feltenned a kérdést, miért.
Hogyan lehetne büntetni azt, hogy hazudtál valakinek? Ezek után nyilván a tolvaj kezét is le kéne vágni, akkor is ha egy szegény ember ellop egy kiflit? Ugyan már, beteg emberek vannak. Senki nem akar itt iszlám jellegű elnyomást. Nem utolsó sorban szeretném ha a társam önmagamért lenne hűséges hozzám és nem azért mert fél a büntetéstől.
Hát akkor pontoztatok le, de a női nem szégyene,ha valaki tudja,hogy foglalt(nős, kapcsolatban van) férfi,és mégis belemegy a dologba.Most mindegy ki kezdett,kivel ...
Ha nem tudja , még talán,de előbb utóbb kiderül úgyis minden...
A foglalt férfi tabu....!
Aki írta ,hogy nincs lelkiismeret furdalása,annak azt mondom, élje ő is át, milyen ha a szeretett férfi megcsalja!!!
Az a baj, hogy semmi szolidalitás nincs a nőkben.
Ezzel nem azt mondom, hogy a megcsaló ártatlan lenne, de azért ne magasztaljuk már a szeretőt se !!!
Utolsó, 12-es vagyok, válaszod gondolom részben nekem szólt.
Igazad van, nincs bennem semmi szolidarítás más nőkkel szemben. Nem én fogadtam hűséget egyiknek sem. Azt gondolom, egy férfi ne csak azért legyen hűséges, mert a másik nő nemet mond...ilyen hűségre nem is vágynék. A hűség legyen saját döntése, és ne azért maradjon hű, mert máson múlik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!