Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Volt egy párom,másfél évet együtt voltunk,és durván szétmentünk,mert sokat vitatkoztunk és bántott is.1év múlva nekilett egy barátnője,és nekem is másik fiúm.Elmentünk együtt bulizni,és a buli óta (kb másél,két hónap) elkezdtünk beszélgetni,szinte mindennap.
Találkoztunk párszor,én közben szingli lettem,de neki még mindig ottvan a barátnője,csak a helyzet hogy találkoztunk párszor,és le is feküdtünk.De elég érzelmes szeretkezés volt,majd kiugrott a szíve,mint amikor összejöttünk,és nemtudom mit tegyek,mert lehet hogy vissza szerettem belé,de nem kérhetem hogy hagyja ott a kapcsolatát,ami biztos,mert lehet hogy ő csak alkalminak tart engem,és ettől félek.Pedig ölelkezve fekszünk,mindig megölel,elhalmoz édességekkel.
2015. nov. 23. 14:45
1/8 A kérdező kommentje:
Még annyithozzá tennék,hogy mióta találkozgatunk,aztmondja mindig hogy rám gondol,éjfélig ír..És azóta le sem fekszenek a párjával.
2015. nov. 23. 14:57
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezt beszéld meg vele. Mert mi nem tudhatjuk, hogy ő mit érez vagy gondol. De ha téged szeret és nem csak alkalmi vagy neki, akkor vedd rá, hogy hagyja ott a barátnőjét. Mert ezek a szerelmi háromszögek, ha lehet ennek nevezni, mindenkinek rosszak. Neked is, neki is és a barátnőjének is rossz lesz előbb utóbb.
3/8 anonim válasza:
kérdező, ha bántott, mi a bánatot táncolsz vissza? gondolod hogy nem fog megint? és mért, mert megígérte ugyanmár. Ismerek ilyen hapsikat bántják a nőt, majd ha a nőnek van új embere, azt elhajtják, majd kis idő múlva jobb esetben megint elmennek másfelé vagy újra bántják a nőt. Én nem is gondolkodnék azon, hogy magamhoz engedjem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem azért mert megígérte,hanem mert látom a tekintetén és mindenén.Igéretekben már nem igazán hiszek. :) Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 23. 16:00
6/8 A kérdező kommentje:
Mert akivel együtt voltam,mindig engem hibáztatott mindenért,ha ő csinált hülyeséget,akkor is,és nagyon sokat vitáztunk.
2015. nov. 24. 12:15
7/8 anonim válasza:
Akkor "jó". Már azt hittem, a régi fiú felbukkanása miatt.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem,dehogy.Vele már az elejétől kezdve problémáink voltak.
2015. nov. 24. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!