Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz dolog ez tőlem? Mit kellene tennem?
ha egyszer szar a kapcsolat akkor minek maradnál azzal?
mi van veletek mazoisták vagytok?:O
menj a másikhoz ha azzal jobban érzed magad
Kérdés: az állítólagos érzéseiden kívül (bár szerintem inkább csak megszokás, nem szerelem) mi tart még a pasid mellett?
Mert a leírtak alapján ez már rég nem kapcsolat. Mindketten megcsaljátok a másikat, te szenvedsz, mi értelme az egésznek? Ha nem is lenne képben az másik srác akkor is el kéne hagynod a jelenlegi pasidat, mert ő már lényegében nem is a pasid, hanem egy megszokottság.
Gondolom, most erre fog jönni, hogy "dehát szeretem". Ha szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg (nem csak az a megcsalás, ha lefekszel valakivel), ha ő szeretne, akkor nem kínozna, ennyire egyszerű. Lehet ragaszkodni valótlan dolgokhoz, de szerintem nem éri meg.
29/n
Ha a párod is máshol keresete a boldogságot, és te is jobban érzed magad egy másik férfival, akkor ez már nem egy jól működő kapcsolat.
De részleteket nem tudunk, pl. házasság, gyerekek?
Ha csak ketten vagytok, akkor nem nagyon érdemes ezt erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!