Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gáz dolog ez tőlem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz dolog ez tőlem? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
A páromban sajnos eléggé megrendült a bizalmam...az utóbbi időben nagyon sok gusztustalanságot követett el ellenünk...a kapcsolatunk ellen. MIndezt egy hülye kis csitri miatt! Számtalanszor megalázott...én pedig voltam olyan buta, hogy tűrtem neki...mert szerettem/szeretem. Erre most felbukkant egy pasi az életemben. Igazából már régebben is próbálkozott nálam...de mindig elhajtottam. Pedig nagyon jó érzés volt, ahogyan közeledett hozzám. Most engedtem a csábításnak. Úgy éreztem a több hónapja tartó szenvedés után nekem is jár valami ...én is érezhetem magam jól. Háromszor találkoztunk...egyszer sem feküdtem le vele...viszont történtek dolgok. Már 1,5 éve ostromol a pasi...úgy érzem komoly érzéseket táplál irántam...minden szavával...minden tettével ezt bizonyítja. Tudja, hogy milyen kapcsolatban élek...min mentem keresztül. Szeretné, ha döntenék...maradok-e a jelenlegi páromnál...vagy Őt választom. Nem tudom mit tegyek.

#megcsalás #bizalom.hűtlenség
2013. nov. 25. 13:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudjátok alapvetően azt gondoltam/éreztem ki kell tartanom a párom mellett...túljutunk ezen a mélyponton. Nem lesz könnyű, de talán helyrehozhatjuk. Erre most is ez a pasi, és felcsillant valami...felcsillant egy talán kiegyensúlyozottabb kapcsolat lehetősége. Nyilván vele is lennének nehézségek...nyilván ott is lennének összezördülések...de valamiért azt gondolom, hogy ALAPVETŐ DOLGOKBAN stabil alapokon tudna állni egy kapcsolat.
2013. nov. 25. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is állj a pasid elé és valld be a bűneidet, hogy megcsaltad de megbántad és induljatok tiszta lappal mert szereted, meglátod úgy kivág mint a taknyot.

Így szokott ez lenni. Szokták mondani, hogy kutyából nem lesz szalonna. Még, ha a pasid tényleg tiszta lappal is akar kezdeni, pár hét/hónap és minden visszatér a régi kerékvágásba.

2013. nov. 25. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a másik pasi nem jött volna a képbe,akkor is az lenne az egyetlen értelmes megoldás,hogy abbahagyod ezt a nyűglődést,és kilépsz.Nyilván a frusztrálságod győzött az érzelmeid felett ennyi szenvedés után.Szóval ezek után nem kérdés,hogy menj.Viszont a helyedben a másikkal nem kapkodnám el a dolgot,kéne kis idő neked a lelki regerenálódásra is.
2013. nov. 25. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Hagyd el a g..ibe és menj a másik pasival.

Neki kellesz. Párodnak meg látványosan nem. Miért olyan nehéz ezt felismerni? azért mert megszoktad a jelenlegi életedet, ne félj felrúgni a jobb miatt!

2013. nov. 25. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:

8/14 - kerdezonek

Szerintem azert nincs buntudatod mert mar nem szereted annyira. Az erzelmek alabb hagytak es ahogy mas is mondta mar csak a megszokas tart egyutt. Amugy en nem hiszek olyan kapcsolatokba ahol volt szakitas. Szoval akar egyedul vagy az uj pasival, lepj mert megerdemled :)

2013. nov. 26. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!