Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? A nővérem csalja a barátját?
A nővérem hónapok óta csalja a barátját, aki amúgy a volt osztálytársam és 9.óta szerelmes vagyok belé. Nővérem ennek tudatában jött össze vele majd megszakadt a szívem de elfogadtam. Azonban fűvel fával csalja és szerintem ez a nagyszerű fiú nem ezt érdemli. Mostanában elég sokat veszekednek miután a barátja nekem sírja ki magát. Érettségi után igazi baráti viszonyunk lett, múltkor miután összeveszett a tesómmal meg is csókolt. Mit kéne tennem? Szóljak neki hogy a nővérem csalja vagy hagyjam a francba? nekem ők jelentik a világot.
18L, nővérem 20, a fiú szintén 18
Mondd meg neki.
De te sem vagy sokkal gerincesebb ha csókolózol a nővéred pasijával :)
Az csak nekem tűnt fel eddig a történetből, hogy a csávó is csalja a barátnőjét, ráadásul a csaj húgával? :D
Az, hogy mit csinálj azt meg döntsd el te!
"Az csak nekem tűnt fel eddig a történetből, hogy a csávó is csalja a barátnőjét, ráadásul a csaj húgával? :D "
- Nem, pont erre utaltam korábban.
Szerintem mond meg neki és gyere össze a sraccal
21 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!