Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha nővérem elhagyja a barátját...

Ha nővérem elhagyja a barátját, akivel már több mint 10 éve él, akkor még én jóba lehetek a barátjával?

Figyelt kérdés
gyors segítség kellene... az a helyzet, hogy tesóm úgy gondolja hogy nem bírja már ezt az egész kapcsolatot és külön akar menni, de ebben még ő sem biztos. múltkor 2 napot itthon töltött nálunk, majd visszament a saját házukba. a barátja semmi rosszat nem tett neki. tesóm szerint az is az oka, ami ide hozta őt hogy mivel a barátja külföldön dolgozik, keveset vannak együtt. én nagyon bírom a barátját, és nem tudom ha tesóm ott hagyja akkor milyen szemmel fog rám nézni, mire gondolhat majd velem kapcsolatban. előre is köszönöm a válaszokat! 17 F

2014. jan. 16. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
embere válogatja. Pl két kapcsolattal ezelőtt olyan jóba maradtam az exfiúm hugával hogy rendszeresn aludt nálunk, jártunk el szórakozni stb.. viszont az utána jövő exbarátomkomplett familiáját a hátam közepére se kívánom. Pedig mindkettőnél én léptem ki.
2014. jan. 16. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehetsz, persze. Párom a mai napig szokott beszélni a nővére volt férjével, pedig jópár éve elváltak. Egyik barátnőm is a mai napig jóban van expasija anyjával. Attól, hogy az ő kapcsolatuk tönkrement, ti még megérthetitek jól egymást, csak ne látványosan tesód orra előtt haverkodj vele, mert neki az egy darabig lehet, hogy rosszul esne.
2014. jan. 16. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, ha ő is szeretné. Nálunk az egész család szereti nővérem ex-élettársát, hiszen 8 évig ő is a család része volt :)
2014. jan. 16. 19:31
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! majd kiderül mi lesz. csak olyan fura lenne és nem akarok púp lenni a hátán
2014. jan. 16. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
jol sejtem hogy apa nelkul nottel fel? :D
2014. jan. 17. 00:18
 6/12 A kérdező kommentje:
nem, szerencsere nem :) csak hat kiskorom ota rendszeresen jelen van az eletembe es sokat koszonhetek neki
2014. jan. 17. 06:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy ők szakítanak, te még lehetsz jóban vele. Igen, vannak érdekes szituációk, de gondolj bele. Adott két ember, akik nagyon régóta együtt vannak, ismerik egymás rokonait, közös a baráti kör. Akkor ezek az emberek (pl. a másik rokonai) ezek után ne is álljanak szóba az illetővel, vagy hogyan viselkedjenek a barátok, akik mindkettővel jóban voltak? Szerintem normális, ha ezek után is jóban lesztek, csak persze, ha beszélgettek, lesznek témák, amiket nem biztos, hogy nagyon szóba kell hozni. (pl. tesó új párja)
2014. jan. 17. 06:26
 8/12 A kérdező kommentje:
hat nem tudom olyan kinos lenne nekem... de nagyon kozel all hozzam baratja meg az occse is. minden szombaton osszejovunk a muhelyukbe dolgozgatni valamit. szoval nem tudom hogy allnank egymashoz ha tesom szakitana :(
2014. jan. 17. 19:20
 9/12 anonim válasza:

Szerintem igen, jóban lehetsz vele :)

A volt barátommal majdnem négy évig voltunk együtt. Mióta szakítottunk, azóta a bátyám és a barátnője tartják vele és a menyasszonyával a kapcsolatot, közös programokat szerveznek. Engem nem zavar :) Sőt, örülök neki, hogy ők jóban vannak.

2014. jan. 18. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem ha szakítanak, neked nem kéne tartani a kapcsolatot a fiúval, ha lesz új barátja akkor új családot fognak alkotni és furcsa lesz hogy te a volt pasijával jóban vagy.
2014. máj. 17. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!