Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem és szörnyen érzem magam. Mit tegyek? Többi lent
4 éve vagyunk házasok. Van egy gyermek. Nagyon ellaposodott minden köztünk, nem figyelt oda rám, és én se rá. Nem tudtuk a problémáinkat megbeszélni. Neten megismerkedtem valakivel és megcsaltam vele. Viszont annyira szeretem a férjem, hogy elmondtam neki. Nem akarom elveszíteni. Valaki van vagy volt hasonló cipőben?
Mit tegyek? 1.hogy rendbe kerüljek önmagammal? 2.hogy ne veszítsem el a férjem?
Tudom, hogy ha egy házasság ellaposodik akkor nem ez a megoldás, de valahogy sodródtam. Mindent megbántam, de sajnos az időt nem tudom visszafordítani.
Nagyon sokat beszélgettünk a férjemmel és mindketten változni akarunk.
Tudod mi az igazság?
Más fa..ra vágytál olyan sok év után,megkaptad,mostmár lenyugodtál...:/
#6:
#2-es vagyok, bármelyik nem követi el, ez a véleményem!
Itt maximum leszólást fogsz kapni, túl sok segítséget nem.
Ha mindketten úgy döntöttetek és úgy is érzitek, hogy folytatni akarjátok, változni akartok, akkor ebben csak a sok őszinte beszélgetés, megértés, egymásra hangolódás segíthet. Ismernetek kell önmagatok és egymás igényeit, eltérések esetén tudnotok kell és hajlandónak kell kompromisszumokat kötni.
A bizalmat nagyon nehéz lesz visszahozni sok idő, türelem és szeretet kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!