Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a félrekúrás?
Figyelt kérdés
Fiatal fősulis lány vagyok több különböző lánnyal laktam már. Szinte mind ri.banc volt. Kivéve engem meg most az egyiket aki normális. De a másik lakótársnőm meg a legnagyobb ri.banc az eddigiek közül.Egyszerre 3 pasival is kavar. A párom munkahelyén a csávók is arról beszéltek hogy félrekú.rnak. Mire jó ez?2015. nov. 11. 00:16
21/25 Clark Kent.. válasza:
Mert izgalmas, érdekes dolog, szemben a monoton párkapcsolatokkal.
Ha megcsalok egy lányt akkor van ott minden: izgalom, bujkálás, félelem a lebukástól, kaland, szenvedély.
Hát nem jó dolog? Nekem kifejezetten tetszik.
22/25 anonim válasza:
21!
Remélem az aktuális barátnőd is pont így gondolja, mint te... :D
23/25 anonim válasza:
nekem 20 évesen neme nnyiből állt az élet, és régen is voltak megcsalók ez nem újkeletű dolog. Az ember alapvetően társas lény, ezért kapcsolatokat alakít ki, az, hogy nem értik sokan ennek a lényegét, és pillanatnyi ösztöneinek hódol az a kulturizáció ellenében megy. Én soha nem csaltam meg egyik páromat sem, ugyanezt várom el a másik féltől is. Ha nyílt kapcsolatra vágyik akkor tegye, de akkor minek hazudik magának és a lánynak?
24/25 anonim válasza:
eléggé elállításodtak az emberek ahogy elnézem mindig csak önmagukat helyezik előre nem az h mi lenne nekünk jó... nem! mi lenne CSAK NEKEM A JÓ! sok ien nőt ismertem azóta mind a szemétdombon vannak kiégve... egy kapcsolatot mindig megkell újítani dolgozni érte így lesz örökéletű és harmonikus ami elég kemény munka viszont az az előnye h mindig van egy szikla egy vár aki megvéd aki támaszt ad... a félrekúrók meg ezt szokták elveszteni ez az ami nincs nekik és így kerülnek megkeseredve a szemétdombra ahol már a kutyának se kellenek... örülök h te kivétel vagy... legalább te
25/25 anonim válasza:
Miert divat lett?
Jobb ha nem tudunk rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!