Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lett ekkora divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ekkora divat a félrekúrás?

Figyelt kérdés
Fiatal fősulis lány vagyok több különböző lánnyal laktam már. Szinte mind ri.banc volt. Kivéve engem meg most az egyiket aki normális. De a másik lakótársnőm meg a legnagyobb ri.banc az eddigiek közül.Egyszerre 3 pasival is kavar. A párom munkahelyén a csávók is arról beszéltek hogy félrekú.rnak. Mire jó ez?
2015. nov. 11. 00:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mert az emberek türelmetlenek, és mivel egy normális kapcsolat fenntartása sokkal több energiát és értelmet vesz igénybe, ezért a könnyebb utat választják, a félrelépést.

Valaki már azért szakít a párjával, ha az fingani mer előtte, vagy ha épp abban a pillanatban "nem kapja meg a megérdemelt törődést".

2015. nov. 11. 09:18
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

Talán ma már menő is. Hisz milyen férfi az olyan, aki a felesége mellett nem lötyög alkalomadtán más nőkkel is??? Impotens. Lúzer. Papucs.

Sajnos korcs világba élünk, agyhalottak közt. Az intelligencia manapság luxus. Az értelmi és az érzelmi is!! 100 emberből 99 totál sötét.... Csak a külsőség, csak a szex, csak a pénz, csak a felszínes, ostobaság megy mindenhol. 12 évestől egészen 90 évesig. Tényleg ritka az olyan ember, aki tudja még mi az a monogámia, hűség, tisztelet, becsület........

Személy szerint én 11 éve élek kapcsolatban. Ma már házasként...de soha az életemben nem csaltam meg senkit sem. Többre tartom magamat és a páromat is, attól, hogy mindkettőnket szembe köpjem. Pedig problémák nálunk is voltak/vannak.....de azt meg lehet másképp is oldani......nem kell ahhoz rögtön válni vagy félredugaszolni............ És szerintem valahol itt kezdődik az intelligencia. Hogy emberek vagyunk és azok is maradunk. Hogy nem az ösztöneink, az önzőségünk, a vágyaink irányítanak minket........

2015. nov. 11. 13:40
 13/25 anonim ***** válasza:
11%
9. Ja vágom, szerinted az ösztönöknek ellenállni ésszerű, tehát logikus. Nos ez egész konkrétan hamis állítás.
2015. nov. 11. 13:48
 14/25 anonim ***** válasza:

Attól függ.Ebben az esetben ésszerű ellenálni.

Vagy talán helyes a megcsalás?

2015. nov. 11. 14:08
 15/25 anonim ***** válasza:

21 éves lány vagyok, én csaltam miután megcsaltak, aztán ez oda-vissza ment ugyanazzal az emberrel.

Azért csaltam meg (csak csókkal), mert bosszút is akartam állni, és azért mert élveztem, hogy bókolnak nekem, fűznek, gondoltam akkor mi akadálya, hogyha aki mellettem van nem vesz komolyan.

Aztán 1. komoly kapcsolatom megváltoztatott. Nagy volt a szerelem, már 5. éve vagyunk együtt és sosem csaltam meg, azóta rá sem néztem másra. Az utóbbi években elítéltem a megcsalást, amíg a jelenlegi párom meg nem csalt, akitől pont nem vártam, főleg, hogy miatta változtam meg. Nem csalom vissza, mert érettebb lettem, akkor feleslegesen bocsátottam meg neki, de a lényegét megértettem.

A férfiak azért mennek félre, mert unják a kapcsolatukat, bármennyire szép, vagy jó a nőjük az ágyban akkor is félre fognak menni, mert nem bírnak ellen állni (biztos van kivétel... valahol... tőlem távol...)

A nők azért mennek félre, hogy bosszút álljanak, hogy növeljék az önbizalmukat, hogy bárkit megkaphatnak, vagy mert a párjuk nem dicséri őket és nem úgy nyúl hozzájuk, mint az első pár alkalommal, ezért úgy érzik nem kellenek senkinek, viszont amikor valaki másnak felkelti az érdeklődését, akkor, hogy újra átérezze azt az élményt belemegy.

2015. nov. 11. 14:52
 16/25 anonim ***** válasza:

"Attól függ.Ebben az esetben ésszerű ellenálni.

Vagy talán helyes a megcsalás?"

Ebben a konkrét esetben ha szigoróan logikai alapon döntünk, és azt feltételezzük, hogy ha kiderül a megcsalás, lőttek a kapcsolatnak, akkor a megcsalás nem logikus, hiszen hosszótávon kockáztatod a minél több szex lehetőségét.

Ha viszont azt feltételezed, hogy nem derül ki, akkor a megcsalás logikus.

Az, hogy mi helyes (morálisan) meg mi nem baromira érdektelen a logika szempontjából.

2015. nov. 11. 15:22
 17/25 BlackSword ***** válasza:

Köszönöm, hogy elmagyaráztad azoknak a szavaknak a jelentését, amiknek egyébként én is tudtam...

De!!! Ha nem dugsz félre akkor azt nem azért teszed, mert azt diktálja a logika, hanem azért, mert nem akarod megtenni... Szóval csücs le, ez most egyes...

2015. nov. 11. 16:27
 18/25 anonim ***** válasza:

De miért nem akarod megtenni?

Mert belelátsz a dolgokba logikusan,ettől vagy te ember.

2015. nov. 11. 18:25
 19/25 anonim ***** válasza:
A masik lakotarsnod elerhetoseget megadod?
2015. nov. 12. 12:04
 20/25 anonim ***** válasza:

18

Fejezd már be, mindenki vágja, hogy a morális oldalát akarod megvilágítani a dolognak, de mivel ezt úgy teszed, hogy hülyeségekkel indoklod, ezért nem az jön le, amit mondani akarsz, hanem az, hogy hülye vagy mint a sehh

2015. nov. 12. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!