Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális az, ha a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a pasim felhordja munka után a kolléganőjét a lakásunkba kávézni, amikor én nem vagyok otthon?

Figyelt kérdés
A pasim egy jó ideje felhordja a lakásunkba a kolléganőjét kávézgatni munka után, persze akkor, amikor én nem vagyok otthon. Először szólt, hogy elhívja, a többi eset (legalábbis, amiről tudok) véletlenül derült ki, volt olyan, hogy épp hazaértem. Aztán, amikor egyszer szóvá tettem, akkor jött, hogy féltékeny vagyok, ami félig meddig jogos, mert két céges bulin is részegen smároltak, ráadásul az egyik az én jelenlétemben történt, amit azóta sem tudok megbocsájtani neki. Persze a féltékenységem csak egyre fokozódott, és már nem hozzánk járnak, hanem a kolléganőhöz, persze, amikor a férj dolgozik. Múltkor azt hazudta, hogy az anyjához megy, közben ismerősök mondták, hogy látták a az autóját a kolléganő háza előtt. Szerintem tuti megcsal, de tagadja, azt mondja, hogy csak nagyon jó barátok. Plussz infó, hogy mostanában sokat cirkuszolunk más miatt is, elég jól le is fogyott, még a hátát is szőrteleníti. Elég sokszor hazugságon kapom. Sokszor nem tudom, hol jár. 10 éve vagyunk együtt. Gáz a szitu. Jó lenne valahogy kideríteni, hogy tényleg megcsal-e, abban a pillanatban gondolkodás nélkül kivágnám.
2015. nov. 4. 20:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél.
2015. nov. 10. 08:58
 22/34 anonim ***** válasza:
Jol tetted és valoszinuleg jott tett a Sok segitség vagy tanács ami kilöki entente az agyad hogy helye seen döntsel de most nincsen vége mert Jon majd a retorzio ha nem fér a börebe de TE legyél mint a Benton és semmit Ne alkudozz Ne enged vissza. És akkor jo lessz minden. Elotte do az élet majd Jon masik aki nél már Okossab és tapasztalatbol leszel Sok sikert. És csak a szâjukat figyeld mert ha kinyitják elöfordulhat hogy nem a valôságot mondjak akkor. Füllentenek az az elsö jel hogy résen kell lenned.
2015. nov. 10. 16:21
 23/34 A kérdező kommentje:
Kaka,mert 33 éves vagyok...10 éves kapcsolat után mihez is kezdjek,amikor szerettem,és nemrég még a gyerek téma is szóba került.Igaz,arra is először azt mondta,hogy nem akar,aztán egy éjszaka alatt kigondolta,hogy mégis.Szóval,mese...
2015. nov. 10. 19:42
 24/34 Költőnő? ***** válasza:
100%
Oké h nem huszonéves vagy már, de ez a kapcsolat igy valószínűleg semerre nem haladt, hiába került szóba ez a téma. Ha innen nézed; jobb 33 évesen újra elkezdeni dolgokat, mint 35-40 évesen.
2015. nov. 10. 21:13
 25/34 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,csak nehéz a változást megélni...
2015. nov. 10. 21:18
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, én megpróbálhatok vigaszt nyújtani neked ;)

22F

2015. nov. 13. 16:51
 27/34 anonim ***** válasza:
Igen azt hiszem a kérdezö pont ezért irt IDE hogy egy önfeláldozó mindenre elszánt fiatalember rugalmassabban mint az elözö akiben csalódott igy hirtelen a kereslet találkozik a kinálattal cimen lelkiekben és Ki tudja akár testiekben is SEGITSEN az elveszett hiányokat és érzéseket hogy uj lappal kezdjen egy uj napon esetleg hétfötöl egy uj héten hogy mindent since tegyél a hölgynek. Igen csak erre várt hogy TE segitség igy ismeretlenül mert TE Vagy erre hivatottnak nevezett hogy segitsél. Igazán meglepetés hogy pont ebben a pillanatban TE erre alkalmas Vagy mert TE is pont éppen egyedül âllo Vagy hogy ilyen segitökészségböl és adakozó Vagy. Csak nehogy csöbörböl vödörbe jusson a hölgy de ahogy ki veszek soraiból annál több eszre van mint hogy erre reagáljon és válaszoljon mert elvégre neki kell keresztül Justin sokmindenen hogy amikor arra megérett és alkalmat és megfelelö partners talál akkor fog elöre nézni de Okosan nem elsietve. Kivánok a hölgynek a jo megitélést és jozan hozzáállást sok szerencsét hozzá!
2015. nov. 14. 04:28
 28/34 anonim ***** válasza:
25%
Ha ha na mi van Béla? Ne tolakodj mán ott állnak elötted sokan, tehát állj be a sorba! Amugy meg ezzel a külsövel nehogy mán ott egerésszél rá éheskedj a csajszira.....huzz el vissza a te Margitodhoz oda a szoknyàja mellé ha mán oda maszatoltàl három gyereket azokra figyelj ne kostolgassad itt a hoppon maradt fiatalasszonykat vazze! Margit lefog verni megint egy tarkónvágást ha meg tudja hogy itt jópofizol másokkal!
2015. nov. 14. 04:36
 29/34 anonim ***** válasza:

"Jó lenne valahogy kideríteni, hogy tényleg megcsal-e, abban a pillanatban gondolkodás nélkül kivágnám."

Te magad írtad le a választ a történetben.Igen,megcsal.Nincs olyan,hogy "csak barátok"Csak te még reménykedsz magadban....de inkább zárd le a dolgot,és túl leszel rajta.

2015. nov. 15. 09:35
 30/34 anonim ***** válasza:
hát, te tudod
2015. nov. 15. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!