Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a pasim felhordja munka után a kolléganőjét a lakásunkba kávézni, amikor én nem vagyok otthon?
Figyelt kérdés
A pasim egy jó ideje felhordja a lakásunkba a kolléganőjét kávézgatni munka után, persze akkor, amikor én nem vagyok otthon. Először szólt, hogy elhívja, a többi eset (legalábbis, amiről tudok) véletlenül derült ki, volt olyan, hogy épp hazaértem. Aztán, amikor egyszer szóvá tettem, akkor jött, hogy féltékeny vagyok, ami félig meddig jogos, mert két céges bulin is részegen smároltak, ráadásul az egyik az én jelenlétemben történt, amit azóta sem tudok megbocsájtani neki. Persze a féltékenységem csak egyre fokozódott, és már nem hozzánk járnak, hanem a kolléganőhöz, persze, amikor a férj dolgozik. Múltkor azt hazudta, hogy az anyjához megy, közben ismerősök mondták, hogy látták a az autóját a kolléganő háza előtt. Szerintem tuti megcsal, de tagadja, azt mondja, hogy csak nagyon jó barátok. Plussz infó, hogy mostanában sokat cirkuszolunk más miatt is, elég jól le is fogyott, még a hátát is szőrteleníti. Elég sokszor hazugságon kapom. Sokszor nem tudom, hol jár. 10 éve vagyunk együtt. Gáz a szitu. Jó lenne valahogy kideríteni, hogy tényleg megcsal-e, abban a pillanatban gondolkodás nélkül kivágnám.2015. nov. 4. 20:19
12/34 A kérdező kommentje:
Ja, a történethez hozzátartozik, hogy a pasim fél éve még csak nem is kávézott...Én majom!Köszi minden választ.
2015. nov. 5. 05:41
13/34 anonim válasza:
"két céges bulin is részegen smároltak, ráadásul az egyik az én jelenlétemben történt,"
gratula. megaláz a szemed előtt, felvisz a lakásotokra. nem, nem csal meg.... ne legyél már hülye
14/34 anonim válasza:
Egyértelmű! Várjuk a fejleményeket! :)
16/34 MolotovPunk válasza:
Nagy hallgatás...Tehát valószínűleg baj lehet.
17/34 anonim válasza:
Nagy baj nem lehet csak az ami ilyenkor aktualitasat veszi hogy megszakad az ondoszâl összekottetes . Téves meggyözödésböl negativ konzekvencia levonása eredményezte a partnerkapcsolta megszünésének az okay ami az elhidegüles és félrevezetö valôság feltárásának az eltitkolása eredményezte a valôság felismeréset a fiatal hölgy személyében aki kezdeményezgette a kapcsolat azonnali megszünésének lehetöségét.
18/34 anonim válasza:
Igen az ondószál megszakadása automatikussan egy uj ondószál összeköttetést szokott eredményezni egy kapcsolat megszakad egy ajto Belarus és egy uj ajto kinyillik bar ez eseteben az ajto becsukodott de a masik ajto is zarva marad mert a hirek szerint a masik kapcsolat an is hazassag van tehát oda nem lehet ajtostul berohanni mert ott még Ki tudja nem derultek Ki a dolgok mert a kollega nö még nem tiztázta a ferjével hogy más iranyban is van az otthon in kivül ondószál összeköttetés....lehet ha ott kiderült akkor ott is megszünik a kapcsolat és akkor a keresletet talakozik a kinálattal a két ott hagyott fél masnira kör heti az ondószál összeköttetést.. De csak figyeljuk a fejleményeket vartuk MIT igazol vissza a hutlenseggel elhagyott fiatal hölgy aki ebben az eseteben áldozatként vett részt a kapcsolatban vartuk a fejleményeket!
19/34 A kérdező kommentje:
A fejlemény az, hogy kivágtam, és a kedves nagy nyugalommal össze is pakolta a holmiját, és eltávozott. Láthatóan nem nagyon bánkódik, én meg nem siratom. Persze továbbra is tagad mindent. Hozzáteszem, ez az ügy a kapcsolatunkban csak í-re a pont volt...
2015. nov. 9. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!