Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a pasim felhordja munka után a kolléganőjét a lakásunkba kávézni, amikor én nem vagyok otthon?
Ennél egyértelműbben megcsalás csak akkor derülhetne ki,ha rajtakapnád őket dugás közben.
A kollegina ezek szerint nem szereti a szőrös hátú férfiakat?
Dobd ki az embert,ne a 10 évvel foglalkozz, ez nem egy egyszeri véletlen félrelépésnek tűnik,hanem módszeresen hülyének vagy nézve.
Vagy vesd fel a nyitott kapcsolat lehetőségét,ha neked az beleférne.
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy megcsal, ez nem is kérdés, hanem csak annyi, neked belefér, vagy sem.
Személy szerint inkább adnék magamnak egy esélyt egy boldog párkapcsolatra egy olyan személlyel, akinek én kellek és nem a kolléganője.
Vagy troll a kérdés, vagy teljesen fogyatékos vagy. Bár akkor nem értem hogyan tudsz az átlag magyarhoz képest helyesen írni.
Smároltak előtted? Jár a lakására? Levágatta a szőrt a hátán, mert hirtelen olyanja lett, eddig nem zavarta 10 éven keresztül a hátszőrzete? :D
xdddddddd hhhhahhhaaaa úristen. Ne haragudj, de most agy**szt kaptam.
Ritkán írok ilyet, tényleg ne haragudj, de ennyire hülye nem lehetsz.
Önbecsülés lvl -2645343378877532930000000
Egyértelműen megcsalás esete forog fenn! Penderítheted szerintem!
"Paronella hordóba bújtatja kedvesét, mikor a férje hazatér; mivel pedig a férj a hordót eladta, az asszony azt mondja, hogy ő is eladta valakinek, aki éppen benne van, és megvizsgálja, vajon ép–e. Akkor az illető kibújik, a hordót a férjjel kitisztogattatja, és hazaviteti házába"
Ez az eset legalább ennyire átlátszó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!