Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most akkor inkább ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor inkább ne is menjek férjhez?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt élek a barátommal, elvagyunk, összeszoktunk, szeretjük egymást. Nekem ez az elsö kapcsolatom, neki volt elöttem 6-7 lány. Ö azt szeretné, ha én lennék az utolsó, és 2-3 èven belül összeházasodnánk.

Nincs ellenemre, csak nem tudok még olyan komoly lenni, mint egy családalapításra készülö nönek kéne.

Ha meglátok egy kivètelesen esetem sràcot, azonnal fülig pirulok, aztán órákig az eszemben van még. Munkába jár hozánk egy srác, elöször tegezett le, komolyan élményként éltem meg.

Ha ennyire kifelé kacsintgató, nem megbízható, felelötlen nö vagyok, ne eröltsessük az esküvöt?

21N

2015. okt. 23. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Denemam
2015. okt. 23. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Amugy nem ismerem a srácot, nem is akarok semmit töle, csak tetszik a külseje, stílusa, szeretem nézni
2015. okt. 23. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem történt semmi.

Ha úgy érzed meg akarod csalni akkor ne menj hozzá.

2015. okt. 23. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
2-3 év hosszú idő
2015. okt. 23. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján én azt veszem észre, hogy még nem élted ki magad és ha így mész férjhez az később elég nagy probléma lenne, ha már esetleg gyereketek is lesz és akkor jössz rá, hogy te még ismerkednél más srácokkal.
2015. okt. 23. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Szóval, eleve ellenszenves az olyan ember, és a felfogása mint a Tiéd.. Miaz, h "elvagyunk, összeszuktunk." ??! ... mint két állat, vagy két haver.. egyébként te még csak Lány vagy.. nem élted meg ki magad, ilyen margaságot, én évek óta együtt vagyok életemszerelmével, ha meglátok egy férfit, miért is pirulnék el..? Ha valaki tényleg!! szerelmes valakibe, akkor nem pirulgat el.. hanem pl, azon gondolkodik , h mit/miket csinálhatna a párjának, h boldog legydn,örüljön stb.. mert ez nem csak a férfi dolga. Csak akkor menj hozzá, ha Ő az életedszerelme,és nem tudnál nélküle élni, stbstb.. Egyébként senki nem mondta, h 21évesen ha már hozzá mész valakihez, akkor már családot kell, h alapítsatok, lehettek 10éve házasok, ha te ugy érzed, h akkor szeretnél gyermeket. Szerintem tölts nélküle külön egy kis időt, ( nem 1-2órára gondoltam), és akkor ott lesz a válasz.! ;)

+Gondolj bele, mi lenne,és milyen lenne nélküle az életed.

2015. okt. 23. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Te még csak lány vagy és nem nő. Majd felnőlsz egyszer.
2015. okt. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!