Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek ezen túl?
Nem, nem normális. Ha jól értettem a kérdésből, nem voltál benne 100%-ig biztos, csak gyanúsítottad. Itt hibát követtél el.
Most már tök mindegy. Elteltek hónapok, már lehetséges, ő is túllépett rajtad. Hagyd inkább békén. Főleg azok után, ha esetleg mégsem csalt meg.
De, biztos voltam benne, csak nem kaptam rajta vagy nem lett kimondva részéről, hogy megtörtént. Például a viselkesése pontról pontra megfelel annak, amit olvastam számod oldalon és a barátaim véleménye szerint (és az enyém szerint is), ahogy szoktak ilyenkor viselkedni. A múltjából is tudom, hogy neki meg sem kottyannak ilyen erkölcsi akadályok. Bizonyítékokat is láttam rá, csak túl naiv és szerelmes voltam, ezért bevettem az amúgy ellentmondásos magyarázkodását.
Nehéz elfelejteni ezt, mert úgy érzem, hogy érzelmileg teljesen kicsinált ez a nő, és most a padlón van az önbecsülésem is. Legalább tudni szetetném biztosan, hogy kivel (mert tippem van), úgy érzem, hogy legalább ennyihez jogom van.
5: Őneki van hozzá a legtöbb köze a világon, hoyg mit tett vele, amíg párkapcsolatban voltak.
A válaszod azok válasza, akik másokat átvernek, és szeretnék árnyékban maradni, hogy ne kelljen lebukniuk, szeretnék leszerelni azokat, akiknek ezekután van merszük számonkérni, hogy mit tettek velük. És még van pofája azt mondani, hogy nincs köze hozzá! Ez egy másik faj, egy másik "erkölcsiség", nem ember; NÉMber.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!