Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen?
Ha cukorbetegként annyira nem érdekli a diétája, hogy közben csokit eszik (és gondolom, ez a jéghegy csúcsa), akkor hamarosan sokkal nagyobb bajai is lesznek az impotenciánál. Fel kellene nőnie, és elfogadnia, hogy a cukorbetegség nem játék!
Te mit tegyél? Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban, állítsd választás elé, ha nem veszi észre magát, hagyd ott! Már évek óta próbáltál segíteni neki, ő meg egyáltalán nem együttműködő. Nem tehetsz magadnak szemrehányást. Ne mártírkodj!
Az egyik probléma az, hogy nem képes felfogni a baj súlyosságát.
A másik probléma pedig te vagy, sajnálom. Az egyetlen, amin pörögsz, hogy jaj, impotens lehet. Pedig ennél sokkal nagyobb bajai is lehetnek, megvakulhat, levághatják a lábát, leállhatnak a veséi, stb. De téged csak az aggaszt, hogy meg tud-e kefélni, amúgy meg is dögölhet.
Valahol nem is csodálom, hogy titokban csokit eszik a szerencsétlen.
Nincs igazad.Sokat beszélgettünk erről,vettem olyan szakácskönyvet,ami kimondottan cukorbetegeknek,sütiket is megtanultam sütni,amiket ehet.Hívtam többször,hogy járjunk együtt futni,vagy bármi mást mozogni,vagy ha velem nem akar,akkor egyedül vagy egy haverjával.Volt,hogy elküldött anyámba.
Ez megy több mint 5 éve.Igen,hiányzik a szex is,ítélj el!
Nem ítéllek el, de van súlyos cukorbeteg a családban és azt hiszem, egyikőtök sem méri fel a probléma valódi súlyát.
Nem akarom túlragozni, ha úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál és nem sikerült, akkor gondolkozz el azon, hogy együtt kell-e maradnotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!