Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen?
Elmondtam neki, az orvos is elmondta neki.Már orvost váltott.De már az új doki is hülye szerinte,mert ugyanazt szajkózza,mint a másik,és amit én.
Egyedül a farkát félti.
Mennyi szánalmas hozzászólás.Ha más kapcsolatokban nincs vagy kevés a szex,osztjátok az észt itt a gyk-n,hogy válj el,így nem lehet élni stb.
Az,hogy 5 éve én küzdök az ő egészségéért,és bunkón beszél velem,volt,hogy kiöntötte a kaját,amit főztem,mert neki nem kell diétás,elküldött anyámba stb. Ez mind normális,ugye?! Az,hogy az anyósom megaláz a rokonság előtt,hogy irigylem a fiától a tortát,ez is rendben van.Hogy családi bulikon az apja itatja,és nem mond nemet,aztán felmegy a cukra 18-ra,az is rendben van.Aztán én vigyázok rá,én hívtam már hozzá mentőt,én ápolom,ha baj van.Ez mind természetes.Én hallgatom,hogy rinyál,hogy nem áll fel a farka,és időnként erőlteti,hogy próbálkozzak.Tudjátok milyen lehangoló,mikor már mindenhogy kínlódom,sokszor 1 órán keresztül,utána meg dühöng,hogy hagyjuk,neki úgysem megy.
Más nők,mikor a válása után próbálkozott,elhagyták,mert nem állt fel.Én nem adtam fel.Szerettem,szeretem.De én vagyok a bunkó.Köszönöm nektek.
Kedves Kérdező!
kérdezd meg tőle (ha még kicsi a gyerek) hogy szeretné e látni felnőni? :O
ha már a gyerekéért se képes erre...akkor ott nagy baj van :(
azért azt egyik válaszoló se felejtse el, hogy a merevedési probléma miatt ment orvoshoz a kérdező párja...szóval ha a kérdező nem foglalkozott volna ezzel, akkor lehet a mai napig nem derült volna ki a cukorbetegsége.
37/N
Már kérdeztem tőle,akkor 3 hónapig diétázott.Megértem,hogy nehéz neki,de nem kis kilengései vannak,ami még talán beleférne.Feladtam,hogy egyedül küzdök az egészségéért.
Azért esett rosszul itt néhány hozzászólás, mert tényleg úgy érzem,minden tőlem telhetőt megtettem,de ő nem partner.
Köszönöm a válaszod.
Szivesen, kedves kérdező!
Sajnos tudom milyen mikor nem tudsz tenni már semmit. Sajnos anyukám is eljutott erre a szintre, hogy nem lehet meggyőzni, hogy ne rontsa tovább az egészségét.
Megmondta az orvos, ha továbbra is dohányzik, meg fog vakulni :(
Úgy tűnik,csak velem nem megy.Tegnap este elment a " barátjához " iszogatni,de a lényeg,kiderült,nőnél volt.
Úgy viselkedik,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.Még én küzdök itt évek óta érte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!