Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek megcsal?
Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk a párommal, de már nem olyan mint régen, már nem vagyok olyan fontos neki.
Hétvégente el szokott járni a haverjaival kocsmázni, van egy hely, ahova mindig bemennek. Ebben a kocsmában van egy pultos lány, volt már hogy én is ott voltam és beszélgetett vele a barátom, mert piát kért, de nem foglalkoztam vele.
Aztán most láttam, hogy a facebookon a lánynak a képét nézi. Rákérdeztem, hogy ez mi, azt mondja hogy bejelölték egymást ismerősnek már egy ideje.
Szerintetek van köztük valami? Hogyan deríthetném ki?
2015. okt. 10. 15:44
1/5 anonim válasza:
Egy pultoscsajnak szinte munkahelyi feladat a flört.
Én nem a csaj miatt aggódnék, hanem hogy a pasid többet képzel bele.
2/5 anonim válasza:
Nem is a csaj a nagyobbik probléma,mert ha ő nem lenne,akkor lenne a képben más.Hanem az,hogy te már nem vagy annyira fontos a pasidnak,mint ahogy írtad is,ezért kacsintgat kifelé.Talán egyelőre nem csal meg,de nagyon érik a dolog.
3/5 anonim válasza:
En nem azert rugnam ki, mert megcsal, hanem, hogy nem vagyok eleg fontos neki. Meghozza meg ma kitennem a szuret/ elkoltoznek. N
4/5 anonim válasza:
Miért nem csináltok közös programot együtt? Vagy a pasidnak csak a kocsma kell hétvégente? Ezt asszem én se tűrném az idők végezetéig... Amúgy ja, lehet hogy megcsal... De már az is elég lenne nekem, hogy már nem vagyok olyan fontos mint azelőtt. Üljetek le, beszéljétek meg
5/5 anonim válasza:
Nekem az a kérdésem, TE mennyit teszel ezért a kapcsolatért? Puccba vágod magad, hogy tetsszél neki? Vagy megelégszel azzal, hogy a kinyúlt melegítőben ülsz a kanapén a tévé előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!