Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek alapján lehet hogy megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján lehet hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Nem érdeklem már a barátnőmet. Nagy nehezen veszi fel a telefont is, és MSN-en se nagyon ír vissza. Ha fel is veszi a telefont, akkor is úgy érzem mintha a terhére lennék, csak egy kolonc lennék a nyakán. 1 hete kaptam tőle egy SMS-t amiben azt írta hogy Szeret. De mikor azt mondom neki h szeretem, nem mond rá semmitse, nem láttam már karácsony óta, mert haláleset volt a családomban, szilveszterem le eltt fújva, de ő ment bulizni. Olyan mintha szilveszterkor történt volna valami. De nem mondja meg hogy mi, mikor rákérdeztem hogy Szeret-e még akkor kb 5 mp hatásszünet után kinyögött egy halvány igen-t, de azt is olyan bizonytalanul. Ma is megbeszéltünk találkozót, de nem jött el :(. Azt mondta legyen 2 hét szünet, mert tanulnia kell mindjárt itt az érettségi, és ah nem tanul otthon baj lesz belőle. szerintem valami van a háttérben csak nem értem miért nem meri elmondani. Lehet hogy szégyelli magát ? Mert engem megöl ez a bizonytalanság. Ilyenre nem lehet alapozni. Szerintetek mi lehet ennek az oka ?
2010. jan. 5. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ha rákérdezel hogy szeret-e és még nem biztos benne, hogy szakítani akar, akkor biztos, hogy azt fogja mondani, hogy igen. már csak azért is, hogy nehogy megbántson. de szerintem már nem szeret...de nem biztos, hogy megcsal, csak lehet, hogy megismerkedett valakivel...a tanulás meg szerintem csak kifogás..
2010. jan. 5. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

kérdezd, kérdezd, kérdezd (DISZKRÉTEN), amíg el nem mondja, hogy mi van.

mondd el neki, hogy te mit érzel (bizonytalanság, stb), és aztán meglátjátok hogy lesz

2010. jan. 5. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gyanús. Utálom az ilyet.
2010. jan. 5. 17:51
 4/10 anonim válasza:
100%
nem, nem szeret már, és szerintem is valami történt szilveszterkor.. mostmár csak a lassu leépités jön, sajnos! de nemhiszem, hogy azelött is nagyon szeretett volna, mert akkor veled gyászol és nem megy nélküled bulizni, nem de?? ha mégis nem akarod öt feladni mert nagyon szereted, akkor taktikázz! szard le öt, ne keresd egy ideig, meglátod beijed és keresni fog.. :)
2010. jan. 5. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Én már akkor ott hagytam volna, amikor nem írt vissza msn-en... de komolyan, vagy mondja hogy nem ér rá.

Az meg az utolsó-utolsó-utolsó csepp a pohárba hogy nem ment el a találkozóra, bizonyítja hogy szrik rád..

2010. jan. 5. 17:53
 6/10 anonim válasza:
jaja, ez már csak időhúzás..Sajnos ne számíts semmi jóra, bár ha nem keresed, és tojsz a fejére, és te nem érsz majd rá, ha ő keres, akkor hirtelen még elkezdheted érdekelni..de sztem ennek sajna már vége.
2010. jan. 5. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát....!Igen ez helyzet nekem is gyanús lenne!Valószínűleg nem szeret már szerintem,mert ha 2 hét szünetet kért,akkor már biztos,hogy valami nem az igazi!Kérdezz rá konkrétan,hogy van-e valakije!
2010. jan. 5. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy megcsalt. Ennyiből még nem következtetnék erre. Szerintem elmúlt nála a szerelem és nem tudja hogyan lépjen. Valószínű nem mer szakítani, ezért kéri a szünetet is aztán próbálja kiprovokálni belőled a szakítást nehogy neki kelljen. Az a helyzet, hogy ez a szünetkérés is olyan felesleges, ha amúgy sem találkoztok hetekig. Szerintem próbálj meg elmenni hozzá és beszélni vele. Ha szakítani akar, akkor mondja a szemedbe és ne köntörfalazzon. Ez egyikőtöknek sem jó. Azzal nem mész semmire, ha szépen csak kérdezgeted, kérdezgeted hátha elmondja végre mi baja és... Nem! Ez így nem működik. Nyíltan, egyenesen és határozottan kell vele beszélni. Persze ne üvöltsd le a fejét és viseld méltósággal, ha mégis szakítani akar.

Velem is volt már ilyen. Mondtam is az akkori barátomnak, hogy tegyünk pontot az ügy végére, ha menni akar menjen, ha maradni akkor maradjon. Köztes állapot nincs és azért nem várok heteket, hogy eldöntse mit akar. Egyből megmondta mit akar. Fájt a szakítás, mert szerettem, de legalább nem kínoztuk egymást hónapokig.

22/L

2010. jan. 7. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Üsd meg, s vond kérdőre! Ne legyél papucs! Egyre több a metroszexuális divatpatkány, légy igazi, agresszív rosszfiú!

Nőnék a padláson a helye meg a mosógép mellett, tudasd vele, hogy veled nem szórakozhat!

2010. jan. 7. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
18:25ös velem is nagyon hasonló eset történt meg 2 hónapja,ő volt az első szerelmem,még most se hevertem ki igazán,nagyon sokat gondolok rá!:(((Kérdező nálam is így kezdődött....a szakítás előtti héten smsben írta h szeret és h hiányzom neki,aztán hétvégén kidobott(nem másik nő miatt ezt biztosan tudom,csak annyit mondott,hogy már nem szeret úgy mint régen)...előtte lévő 2 hétben hasonló jelek voltak nekem is,msnen nem írt annyit,azt éreztem mikor együtt voltunk h kolonc vagyok a nyakán,nem mondta h szeret,mint régen...éreztem h vmi gond van,de az utolsó percig bíztam benne,hogy nem,mi nem fogunk szakítani,most is szeret stb.....kívánom,hogy veled ne ez legyen,de a jelek nálam is nagyon hasonlóak voltak!:(
2010. jan. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!