Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora probléma, ha két férfival járok?
Egyszerűen így alakult. Nagyjából egyszerre kerültek a képbe és egyszerre kezdtem beléjük szeretni. Próbáltam már szakítani, de nem ment, nem is akarom igazából. Nekem ez így teljesen jó. Mindkettőnek más oldala fogott meg. Nem tartom magam ribinek, ezért ez így talán nem jó. De ez valóban akkora bűn lenne? Ha jó így nekem, akkor miért vessek neki véget?
18l
Majd az lesz a nagyon mókás, amikor a két srác összefog ellened, és a tudtod nélkül összehoznak egy szép kis nyilvános megalázást, ha már őket te óráról-órára, nap, mint nap a földbe döngölöd ezzel a viselkedéssel.
Ugyanis ahogyan írták, ha mindketten tudnak mindenről, és nekik jó így, akkor nyilván semmi gond. De tudod te is, hogy van gond, mert titkolózol. Annak pedig egy kapcsolatban nincs helye. Átverést, hülyének nézést senki sem szereti.
Egyszer én is jártam 2 lánnyal, voltam vagy 17 éves. Nekem tök jó volt, de aztán végül két szék közé ültem.
Ráadásul volt fontossági sorrendem is, így nagy kicseszés az egyik pároddal, hogy a másik mindig előrébb van. Na, őt kell dobnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!