Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora probléma, ha két férfival járok?
Egyszerűen így alakult. Nagyjából egyszerre kerültek a képbe és egyszerre kezdtem beléjük szeretni. Próbáltam már szakítani, de nem ment, nem is akarom igazából. Nekem ez így teljesen jó. Mindkettőnek más oldala fogott meg. Nem tartom magam ribinek, ezért ez így talán nem jó. De ez valóban akkora bűn lenne? Ha jó így nekem, akkor miért vessek neki véget?
18l
Tipikus buta idiota erzelmi analfabeta fiatal lany. Es akkor csodalkoznak hogy "jaj...uristen....nem tisztelnek a ferfiak"
Ember..most komolyan mit is varsz? Sunyi sz@r vagy. Ha neked ez igy megfelel. Oke. Engem mondjuk nem erdekel
Nagyon nagyon rossz hozzáállás. attól függetlenül, hogy te hogy érzed még becsapod, megalázod, és csúnyán kihasználod őket.
Tulajdonképpen folyamatosan csalod mindkettőt. Én biztos kipenderítenélek a helyükben a megtudnám. Fogalmad sincs mekkora károkat okozol ezzel egy emberben. ilyet nem véletlenül nem szabad csinálni, szerinted miért az az általános társadalmi felfogás, hogy ez rosz. Mert baromi nagy fájdalmat okozol az önzéseddel annak akit elvileg szeretsz. Komolyan mondom, a gyomrom felfordul tőled. Az meg, hogy te nem érzed ezt bajnak irreleváns, pláne ha tudod, hogy ők nem egészen így gondolnák. De ha szerinted ez annyira rendben van mi gátol benne hogy velük is közöld?
Ebben az esetben undorító, amit művelsz. Nem, nem fontosak neked, mert aki fontos neked, annak figyelsz az érdekeire, nem csak a sajátodra. Aki fontos neked, az előtt nem titkolódzol, nem vered át, nem csalod meg.
Szóval csak a saját örömed a fontos, hogy mindkettő pasi megmaradjon, az meg, hogy ha majd kiderül a dolog (mert egész biztos, hogy előbb utóbb kiderül) és nagyon megbántod őket, akár életreszóló sebeket okozol nekik, az nem számít.
Ha jó így neked, miért vess neki véget? Mert az elvileg szeretett személyeknek meg nem jó.
Remélem legalább ők is tartanak másik nőt melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!