Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora probléma, ha két férfival járok?
Egyszerűen így alakult. Nagyjából egyszerre kerültek a képbe és egyszerre kezdtem beléjük szeretni. Próbáltam már szakítani, de nem ment, nem is akarom igazából. Nekem ez így teljesen jó. Mindkettőnek más oldala fogott meg. Nem tartom magam ribinek, ezért ez így talán nem jó. De ez valóban akkora bűn lenne? Ha jó így nekem, akkor miért vessek neki véget?
18l
Attól függ hogy csak szex vagy érzelmek is vannak.
Ha az utóbbi eset áll fent akkor gondolj arra hogy mi lenne ha a pasidnak lenne egy másik barátnője is ...
Amúgy nem fair, el kéne mondanod nekik
Ha csak szex van akkor viszont nyugodtan folytasd
Ha nincsenek érzelkem a pasik részéről csak szex és tudnak a dologról akkor teljesen jó.
Ha titkolódzol és megbántod valamelyüket, vagy mindkettőjüket ha kiderül, akkor nem normális mert önző vagy és csak magaddal foglalkozol, nem azokkal akiket elvileg szeretsz.
Attól függ. Ha ők tudnak erről, és nekik oké a nyitott kapcsolat, akkor nem probléma. De ha nem tudnak egymásról, az nagyon para. Ha pedig elmondanád nekik, és belemennének, akkor neked sem lehetne egy szavad, hogy melletted mindkettőnek van egy másik nője.
Most az utolsó gondolatom alapján ítéld meg te, hogy neked probléma lenne-e, ha jársz két pasival, akik melletted tartanak 1-1 nőt, te simán elfogadnád a helyzetet, hogy melletted van másik nő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!