Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan aki elnézi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki elnézi hogy a párja folyamatosan csalja, és mégse hagyja ott?

Figyelt kérdés

Valamiért eltüri? Pénzért? v Mert annyira szereti?

Én csajban ismerek ilyet..folyamatosan csal mindenkit de nem bukik le ha igen kimagyarázza magát és minden megy tovább...

2015. szept. 27. 08:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10: "nyitott házasságba is beleegyeztem. Mégis máshoz járt."

??? ez a nyitott házasság lényege

"Tudod mit? Nem éri meg. Most olyan férjem van aki tisztel és szeret. Akiben meg lehet bízni."

Ez meg minden házasság lényege. Nem az a baj, hogy egy nyitott házasságban más nőkkel szexel, hanem hogy nem tisztel, nem szeret és nem lehet benne megbízni. De mintha te összekevernéd a két dolgot.

Én nem voltam ilyen helyzetben, csak egy-két többé kevésbé nyílt félrelépésben volt részem. Gyorsan túljutottam rajtuk. Valószínűleg jól tudnám érezni magam egy ilyen kapcsolatban, de csak ha az egyébként tökéletes. Tehát megvan a maximális tisztelet, szeretet, bizalom.

2015. szept. 27. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Abba egyeztem bele hogy beveszünk harmadik felet. Nem abba hogy megdugja a baratnőm a hátam mögött.

Ha te jól érzed maga egy ilyen kapcsolatban,akkor legyél benne! Szerintem ahol nem tud lemondani az egyik fél mások testéről, ott tiszteletről már nincs szó.

2015. szept. 27. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen,én eltűrtem.Azt hittem azért mert nagyon szeretem,de csak gyáva voltam.Megijesztett az élet nélküle.De már "felébredtem" és nem félek :)
2015. szept. 29. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!