Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki elnézi hogy a párja folyamatosan csalja, és mégse hagyja ott?
Valamiért eltüri? Pénzért? v Mert annyira szereti?
Én csajban ismerek ilyet..folyamatosan csal mindenkit de nem bukik le ha igen kimagyarázza magát és minden megy tovább...
10: "nyitott házasságba is beleegyeztem. Mégis máshoz járt."
??? ez a nyitott házasság lényege
"Tudod mit? Nem éri meg. Most olyan férjem van aki tisztel és szeret. Akiben meg lehet bízni."
Ez meg minden házasság lényege. Nem az a baj, hogy egy nyitott házasságban más nőkkel szexel, hanem hogy nem tisztel, nem szeret és nem lehet benne megbízni. De mintha te összekevernéd a két dolgot.
Én nem voltam ilyen helyzetben, csak egy-két többé kevésbé nyílt félrelépésben volt részem. Gyorsan túljutottam rajtuk. Valószínűleg jól tudnám érezni magam egy ilyen kapcsolatban, de csak ha az egyébként tökéletes. Tehát megvan a maximális tisztelet, szeretet, bizalom.
Abba egyeztem bele hogy beveszünk harmadik felet. Nem abba hogy megdugja a baratnőm a hátam mögött.
Ha te jól érzed maga egy ilyen kapcsolatban,akkor legyél benne! Szerintem ahol nem tud lemondani az egyik fél mások testéről, ott tiszteletről már nincs szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!