Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeretheti valaki úgy a barátnőjét, hogy folyamatosan csalja?
Van egy fiú ismerősöm, 20 éves, 2 éve együtt van a barátnőjével. Állítása szerint szereti a lányt, mégis folyamatosan csalja mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül.
Csak én gondolom úgy, hogyha tényleg szeretné, akkor nem csalná meg ennyiszer? :o
A lány tud róla? Tehát csalja, vagy meg van beszélve, hogy szabadon?
Mert előbbi esetben nem hiszem, hogy szereti, és pláne nem tiszteli.
Ebben mi a meglepő? Minden ember így csinálja... :-)
Aki véletlenül nem így cselekszik, arra ráfogják, hogy nem normális... :-)
Így váltam én is nem-normálissá... :-)
ui.: Te komolyan azt hiszed hogy az emberek magukon kívül szeretnek valaki mást is? Ne röhögtess! :-)
túl sok az önbizalma..!
undorító az ilyen férfi.
ez egyértelmű, hogy nem szereti , csak néha jol esik ha leveszi rólq q terhet, ha nincs más , jó ő is, mindenki csak a kedvese nem! majd felébred és rájön, hogy rajta kívűl még másokat is töcsköl. még nem nőtt fel ez a 'kisfiú'.. , na majd egyszer talán..
NEM élte ki magát!
ezért nem ő hibás, hanem az aki eltűri neki, nem kell ennek tartós nő, hanem jó sok nő széttett lábakkal...
Nem baj ez csak más idejét ne rabolja, majd ha ráunt még fasza férj is lehet belőle... inkább most csinálja mint házasságban 3-gyermek mellett...
el kell engedni, vadászidény van, sajna.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!