Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egyfolytában néz az utcán és mosolyog folyamatosan az azt jelenti hogy bejövök neki?
Semmi fura nem volt rajtam, éppen "csúcsformában voltam" (üzletet kötni mentem egy ügyféllel: legszebb öltöny-nadrág, cipő és a legjobb céges autót kaptam meg az alkalomra) Éppen kiszálltam a kocsiból és mentem át az út túloldalára, amikor oldalra néztem és egy nagyon csinos kutyasétáltató csaj mosolygott rám messziről. Elnéztem, visszanéztem és még mindig engem nézett és mosolygott. Utána visszamosolyogtam, ő meg integetett és mégjobban mosolygott (más ember a környéken nem volt, először jól körülnéztem hátha mögöttem mosolyog valakire :D)
Ez azt jelentette hogy bejöttem neki és akár elkérhettem volna a számát is? Még nem volt velem ilyesmi soha, nem is próbálkoztam utcán soha sem mert általában nem szeretik a nők. Az összes kapcsolatom baráti vagy munkatársi ismerettségből lett.
# 3
Hasonló helyzetben én is pont ezt gondoltam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!