Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy lány kedvel engem, de folyamatosan az exével fröltöl?

Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon sokat beszélek vele,hazakisérem,ottisbeszélünk... Baráti szinten vagyunk,de mindketten picit jobban kedveljük egymást.Én eltudnék képzelni vele egy jövőt.De viszont a lánynak régen volt egy kapcsolata, ahol a fiú csak smárolta, meg fogdosta.Ez tartott több mint fél évig. A srác mostis szokta fogdosni. A sráccal jóba vagyok, nemrossz arc, csak beképzelt, és ő tudja,hogy nekem tetszik, de mégis fogdossa a csajt. De a lány viszont mindig fröltöl ezzel a csávókával. A szemem elött... De nekem aztmondja a lány, hogy semmi nemlesz köztük,nagyon úgylátszik, mintha vónzódna felé... De én nagyon kedvelem a lányt. Mit kéne tennem ?

2014. ápr. 2. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
ne menj bele a játékába... csak meg akarja nézni mennyire vagy féltékeny.
2014. ápr. 2. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne adj esélyt egy ilyennek, mert az első adandó alkalommal félrekvr, és te fogsz érzelmileg padlóra kerülni.
2014. ápr. 2. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másik csajt. Beszéltél vele arról, hogy szeretnál vele járni is? Mert ha nem, akkor csak nézzed ezt, ha meg ezek után sem vátozott semmi, akkor felejtős, mert valamelyikkel vagy esetleg mind kettővel össze fogsz veszni... szerintem
2014. ápr. 3. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
hát,lehet hogy igazatok van. De igazából őis kedvel engem, azt tudom.
2014. ápr. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!