Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki elnézi hogy a párja folyamatosan csalja, és mégse hagyja ott?
Figyelt kérdés
Valamiért eltüri? Pénzért? v Mert annyira szereti?
Én csajban ismerek ilyet..folyamatosan csal mindenkit de nem bukik le ha igen kimagyarázza magát és minden megy tovább...
2015. szept. 27. 08:47
1/13 anonim válasza:
Van. Én nem. De ismerős igen. Szimpla gyávaság semmi más. Szerelemben ilyen helyzetben nem hiszek. Az csak rizsa és kifogás arra, hogy hagyja megalázni magát.
2/13 anonim válasza:
En is ismerek ilyen embereket. A lany pl. erdekek miatt viseli el.
Szanalmas az egesz...
3/13 anonim válasza:
Igen, van, az oka pedig bonyolult
4/13 anonim válasza:
Nem olyan bonyolult. Csak a gyáva fél azzá teszi magának, hogy megindokolja, miért is nem tehet semmit. Kényelmesebb így, mert nem kell magát hülyének tartania. Pedig a nyilvánvaló az nyilvánvaló marad.
5/13 anonim válasza:
Az elottem levonek nem kell hinni, gondolom nem volt meg kapcsolata. Csak k,rvara szeretem. Es ti egy csomoan azt hiszitek hogy a kapcsolatok ilyen egyszeruek, tul kell lepni rajta es kesz... Hat nem, mert ha szeretek valakit azt nem fogom elengedni, probalom megvaltoztatni es kitartani mellette es igen, neha osszetorok ha elkepzelem ezzel meg azzal, de amig ugyanugy kellek neki addig nem szamit. Annyira szeretem hogy olyanok itelkeznek es idiotaznak le akik meg csak hasonlo szituacioban sem voltak
6/13 anonim válasza:
6-os
Vannak emberek, aki szerint ha megcsalja őket a párjuk, az többé nem érdemli meg a szeretetüket. És igazuk is van.
7/13 anonim válasza:
nekem pl.: az exbarátom megmagyarázta, hogy rendben van az, hogy megcsal, mivel minden kapcsolatban van ilyen és amúgy se működik jól a kapcsolat miattam. Elég soká tartott, mire rájöttem, hogy nem kell hinnem neki, sem eltűrni, amit tesz.
8/13 anonim válasza:
5-os, talan egyszer rajossz, hogy ez igy nincs jol. Akar szereted, akar nem. Mert, hogy o nem szeret igazan, az is biztos, ha megcsal.
De a legrosszabb, hogy te sem szereted magad, mert akkor nem turned el.
9/13 anonim válasza:
5s: nemcsak hogy pontosan tudom miről beszélsz, de átéltem. 5év után elváltam tőle pedig annyira megaláztam már magam hogy a nyitott házasságba is beleegyeztem. Mégis máshoz járt. Tudod mit? Nem éri meg. Most olyan férjem van aki tisztel és szeret. Akiben meg lehet bízni. A sggfejeket te az eletben nem változtatod meg. Mártírkodhasz, de csak magaddal szúrsz ki. Az önbecsülésednek és lelkednek annyi. De mindenki úgy él, ahogy akar. Te döntesz. N32
10/13 anonim válasza:
Engem megcsalt a barátnőm. Elmondta. Olyan félénken mesélte és olyan abszurd monty pythonba illő volt az egész helyzet, hogy máshogy nem tudtam lekezelni, az arcába nevettem és utána lefeküdtünk... Majd másnap szakítottunk. Összetört a szívem, azóta sem hevertem ki "milyenek a nők".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!