Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg mindegy?
40 éves vagyok, a férjem 42, 16 éve vagyunk együtt, van egy 8 éves kislányunk. Az utóbbi időben sokat veszekszünk, a szex sem úgy működik, mint régen, már a válás is szóba került, de együtt maradtunk a gyerek miatt.
Most tudtam meg, hogy a férjemnek van valakije, és kiderült, hogy egy 56 éves nővel van jóban. Ez annyira megalázó! Mit tudok tenni? Teljesen ki vagyok borulva.
Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta, hogy tőle megkap mindent, amit én nem adok meg neki. Na de egy ilyen öreg nő? Tényleg mindegy a férfiaknak, a guruló krumplit is?
Kísértetiesen hasonlít a történeted az enyémre, csak a másik oldalról. Nem te vagy a szeretőm felesége?
Na, én elmagyarázom neked, hogy miért.
Nálam kedvességet, megértést, elismerést kap a kedvesem, míg otthon csak elégedetlenséget, veszekedést. Én állandóan dicsérem, ha valamit megtesz nekem, megköszönöm, sosem követelek tőle semmit. Otthon kidolgozza a lelkét, és még csak köszönetet sem kap.Lesem a kedvét, azzal várom, amit szeret.
Az ágyban meg... Fogalmam sincs, miért utasítja vissza a kedvesemet a felesége, mert fantasztikus vele a szex. Odafigyelő, a másik érdekeit messzemenően szem előtt tartja, önzetlen, gyengéd, türelmes, és hát technikailag sem rossz. Életem legjobb szeretője, pedig nem vagyok kezdő. Persze, ahogy írod, kérdező, én is igyekszem neki megadni mindent.
Mindezek ellenére a feleségét szereti, a gyerekei anyját.
12: Én nő vagyok, és a kapcsolat értelmének és együtt töltött idejének 70%-át teszi ki a szex, szerintem testiséggel fejezi ki az ember a szerelmét.
Ha nem vagy szerelmes, és nem akarod ezt kimutatni neki, nem akarod őt ölelhetni, nyalogatni, belebújni, eggyéválni vele, akkor minek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!