Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg mindegy?
40 éves vagyok, a férjem 42, 16 éve vagyunk együtt, van egy 8 éves kislányunk. Az utóbbi időben sokat veszekszünk, a szex sem úgy működik, mint régen, már a válás is szóba került, de együtt maradtunk a gyerek miatt.
Most tudtam meg, hogy a férjemnek van valakije, és kiderült, hogy egy 56 éves nővel van jóban. Ez annyira megalázó! Mit tudok tenni? Teljesen ki vagyok borulva.
Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta, hogy tőle megkap mindent, amit én nem adok meg neki. Na de egy ilyen öreg nő? Tényleg mindegy a férfiaknak, a guruló krumplit is?
Nem értem!!!! Ő csalt meg, ugye?? Akkor mi az hogy ő nem bír elszakadni a gyerekétől?? Akkor nem gondolt erre amikor az 56 éves nővel összejött , hogy mi lesz a gyerekével? Idióta férfiak!!!! A gyereknek az anyja mellett a helye és nem egy félrekefélő apuci mellett aki a gyereke mögé bújva nem költözik el otthonról, hogy gondolkozhat ilyen felelőtlenül egy ember? Jó helyzetben van a férj nem mondom!
1: nem tud hová menni= otthon marad
2: nem szereti a feleségét= megcsalhatja minden következmény nélkül
3: felelőtlen a gyerek életével kapcsolatban is= nem számít mert láthatom minden nap
Ritka aki ebbe belemegy!!!
7-es, a férfiak nem minden esetben a fiatal 20 éves fruskákra buknak!
Én 44 vagyok, a pasim 48, a felesége nálam egy évvel idősebb. Tehát egy korosztály mind. És hogy miért van velem közel két éve? Tőlem megkapja mindazt, amit otthon nem, és ezt nem csak a szexre kell érteni. Békét, nyugalmat, szeretet, beszélgetéseket, odafigyelést. Szeretem és ő is szeret, ennek ellenére nem akar válni, egyéb okok miatt.
Igen a gurulo krumplit is. Kicsit altalanositas, de nagyjabol igaz. Vannak azonban kivetelek, akiknek van gerincuk es elobb kilepnek egy kapcsolatbol es UTANA lepnek be egy masikba, de ez alol is van kivetel, mert gerincesen is lehet lelkileg valaki olyan rosszul, hogy belecsuszik a szeretosegbe...
Na de esetdben lehet csak az van mint sokaknal mashol is, hogy a veszekedesek, otthoni rossz hangulat elol "menekult" valami kedves vagy epp eletvidam nohoz (kortol fuggetlenul) es egyszercsak ugy alakult, hogy szex is lett...
Sokszor a ferfi nem a korat nezi a nonek, vagyis a korat egyaltalan nem nezik, hanem a kisugarzasat.
Ha fontos a ferjed, akkor dobd ki es kezdj el magaddal foglalkozni es vissza fog jonni hozzad mert valoszinuleg pont azert is valasztott egy jo otvenes not mert o se gondolja komolyan a hosszu tavu kapcsolatot koztuk. Vagy ne dobd ki, de szallj le rola es kozold innentol nyitott a hazassag csak haza ne hozzon a gyerek elott senkit es ekkor is kezdj el magqdfal foglalkozni. Kis smink, sport, csinosabb ruhak, egeszsegesebb etkezes es mindig legyel vele kedves. Heti egy szabad ested legyen ha o nem hajlando akkor a gyerekkel lenni, akkor hivj baratnot stb, akivel a gyereketek elvan. Nagy ivben tegyel es latvanyosan a ferjedre es akkor hirtelen fontos leszel neki.
Ha azt mondja olyan mintha ferfival elne egyutt akkor legyel nem kicsit noies...(hirtelen ne tudj elintezni semmit es vihogj mindenen..ez vicc:-))
Mind a ketten híbáztatok... Be kell látnod!
Hagytátok hogy a házasságotok tönkre menjen, nem figyeltél a párodra sajnos azt gondoljuk mi nők hogy ami nekünk nem fontos az a férfiaknak sem az! Egy házasság ennyi év után nem csak a csekkekről és a gyerekekről szól! Én is beleestem ebbe a hibába, de már máshogy kezelem a jelenlegi 12 éve tartó kapcsolatomat! Persze a férj is hibás mert ez nem jelenti az hogy félre kell menni!!!! Ne haragudj meg a kommentem miatt nem sértésnek szántam!
Szerintem nincs baj sem a súlyommal, sem a külsőmmel, már a munkám is olyan, hogy nem hagyhatom el magam, 160 centi és 54 kiló vagyok, kosztümben, vagy szoknya-blúzban járok dolgozni, kozmetikushoz, fodrászhoz járok rendszeresen. Sokszor mondja a férjem is, hogy milyen csinos vagyok, de szerintem csak úgy mondja.
A szex hiányzik neki, mert pár éve nincs köztünk semmi, külön szobában alszunk, mert a gyerekre így jobban tudok figyelni, ha beteg, meg jobban ki tudom pihenni magam.
Ez kamu.. Mármint a kérdés!!
1- értelmiséginek mondod magad=de az okot nem érted
2-azért mert a gyerekkel alszol =az nem jelenti azt hogy nappal nem lehet szexelni
3- mit vártál=a semmiért ez jár
Szerintem te nem szereted már a férjed! Most már ne is kapálozz, enged hogy legalább ő boldog legyen! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!