Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik ez a hűség dolog a férfiaknál? Vagy mindegy kivel van, akkor is megcsalja, mert a Vadász ösztönt munkálodik bennük? Vagy azért van bennetek érzelem is?
Huseg dolog pontosan ugy mukodik a fiuknal, mint a lanyoknal. Van aki huseges tipus es van aki nem. Ha a fiuban a vadaszoszton munkalkodik, akkor a lanyban a csabitasi oszton.
Ugyanannyi erzelem van a fiuban es a lanyban is ... de ha mar az erzelmeknel tartunk, a husegben is van egyfajta erzelem, de a megcsalasban is van egy masfajta erzelem.
Ha mindenkit megcsalt, és folyamatosan, akkor talán nem neki való a párkapcsolat.
Amúgy meg marhaság ez a vadászösztön dolog, - csak ezzel mentegetnék magukat....
Most boldog vagyok, és nincs semmiféle "vadászösztön" ,a házasságom vége felé, meg egy másik hosszú, egyre rosszabb kapcsolatban meg megcsaltam én is.
"Vagy azért van bennetek érzelem is?"
Érzelmeik miatt van annyi, festő, költő, zeneszerző.
Sajnos a hűség téma az utóbbi 10-15 évben nagyon meglazult a pasiknál. Már az a természetellenes, ha hűséges ...
Ennek kordában tartása nagyban múlik rajtunk, nőkön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!