Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik ez a hűség dolog a férfiaknál? Vagy mindegy kivel van, akkor is megcsalja, mert a Vadász ösztönt munkálodik bennük? Vagy azért van bennetek érzelem is?
4: Ha tudod róla, akkor miért jársz vele?
Én fiú vagyok, de nekem a lány exem csinálta ugyanezt. Mindenkit megcsalt előttem (volt akit sokszor) és mi lett a vége? Engem is sorozatosan megcsalt. Szóval igen, amikor ismerkedsz valakivel, illik megkérdezni, hogy az előző kapcsolatokkal mi volt a gond.
Annak pedig nem kell bedőlni, ha azt mondja, hogy téged soha nem csalna meg. Kutyából nem lesz szalonna. Az ilyenek még 50 évesen is meg fogják csalni a párjukat, ha módjuk lesz rá.
én se értem a #6-ot?
Senki se mondta, hogy "van rá esély" - én épp azt mondtam, hogy nincs - ő ilyen.
Lehet, hogy nagyon szeretnéd, hogy másmilyen legyen, de ha mindenkit rendszeresen csalt, ahogy kiderítetted, akkor neki ez a természetes módja az életnek.
Veled se lesz más, miért lenne?
(az sakál - ha meg már az ösztönök - meg nem lesz vega.)
Akit en ismertem az tobbszor csalta meg a parjat. Mindannyiszor azt mondta a szeretoknek, hogy ez neki szenvedes, mert o szerelmes, mert ha nem szerelmes lenne, akkor miert lenne ilyen gyotrodes. Na inkabb siralmas volt, mint szerelmes a hozzaallasa. A lenyeg, hogy o azt mondta hat egyszer elkezdtem es nagyon elvezem ezt a fajta eletvitelt. (Csak neha furdalta a lekiismeret.)
Szoval még akar erzelem is lehet benne. A vadaszoszton meg inkabb altalaban olyan, hogy az egojaval van baj az ilyen embereknek es a hoditassal igazolni tudjak az ertekesseguket. Nem tudjak, hogy mashogy is lehetnenek ertekesek pl. Otthagyni a parjuk es utana uj kapcsolatot letesiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!