Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti ezt mire vélnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt mire vélnétek?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves kisfiúnk. Páromat előléptették a munkahelyén. Van egy kolléganője, tudtommal nincs párja. A múltkor a párom elmondta, hogy a munkahelyén azt pletykálják, hogy ők összejöttek. Jelzem tök zavarban volt, mikor ezt kiforogtta a szó. Azóta figyelek. Én alig tudom elérni telefonon, viszont vele szinte egész nap beszél. Éjfélig dolgozik a párom, múltkor hívtam este párszót beszéltünk és lerázott, majd a telefonjából kiderült, hogy vele beszélt 2 órát, amit aztán letagadott. Nem tudja hogy belenéztem a telefonjába, (tudom csúnya tőlem, de már kétségbe vagyok esve), amit amúgy is mindig kikapcsol ha itthon van. Eddig mindent velem beszélt meg telefonon, most meg már nem is beszélünk szinte. 14 év alatt egyszer sem volt még ilyen nagyfokú a gyanakvásom. A lány szokott menni hozzá kávézgatni, cigizni. Ezt a munkát amit végez, az elődjei este 8-10 között befejezték, ő meg mindig fél egy fele jön haza. Szerintetek rémeket látok?
2015. szept. 8. 14:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ám 18 évesen ismerkedtünk meg, 14 év és 2 lombik program van a hátunk mögött.
2015. szept. 8. 20:14
 22/24 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy sokkal többet vagyunk együtt, mint az előtt, minőségileg is jobb lett, szerintem, akkor miért?
2015. szept. 8. 20:15
 23/24 anonim ***** válasza:
14 év egy nő mellett még lehet, h a hűségeseknek is sok sajnos, téged valszeg szeret, és max. őt csak úgy használja, vagyis ez a jobbik eset, ha megcsalt úgy gondolom.
2015. szept. 10. 18:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? Van fejlemény?
2015. okt. 2. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!