Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt mire vélnétek?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves kisfiúnk. Páromat előléptették a munkahelyén. Van egy kolléganője, tudtommal nincs párja. A múltkor a párom elmondta, hogy a munkahelyén azt pletykálják, hogy ők összejöttek. Jelzem tök zavarban volt, mikor ezt kiforogtta a szó. Azóta figyelek. Én alig tudom elérni telefonon, viszont vele szinte egész nap beszél. Éjfélig dolgozik a párom, múltkor hívtam este párszót beszéltünk és lerázott, majd a telefonjából kiderült, hogy vele beszélt 2 órát, amit aztán letagadott. Nem tudja hogy belenéztem a telefonjába, (tudom csúnya tőlem, de már kétségbe vagyok esve), amit amúgy is mindig kikapcsol ha itthon van. Eddig mindent velem beszélt meg telefonon, most meg már nem is beszélünk szinte. 14 év alatt egyszer sem volt még ilyen nagyfokú a gyanakvásom. A lány szokott menni hozzá kávézgatni, cigizni. Ezt a munkát amit végez, az elődjei este 8-10 között befejezték, ő meg mindig fél egy fele jön haza. Szerintetek rémeket látok?
Nem, nem látsz rémeket, valószinüleg alakuloban van a férjednek a nő. Részvétem...
És ne érezd magad kellemetlenül ,hogy belenéztél a telójába. Ez az ő kellemetlensége, hogy egy nővel 2 órát beszél telefonon. Egyébként a férjed nagyon amatőr vagy csak fél, hogy valaki azt mondja majd neked a munkahelyéről,hogy a férjed megcsal ezzel a nővel, és ő előre "szólt" neked, hogy ez hülyeség és csak ők találták ki. Vagy szimplán amatőr a férjed és buta, hogy magától felhivja a figyelmed erre.
2015. szept. 8. 14:32
2/24 anonim válasza:
Sajnos a nőci már meg van neki.
2015. szept. 8. 14:46
3/24 anonim válasza:
Viszont a rossz hírben van jó is, mert valószínűleg a párod le is építette, és téged próbál felkészíteni, mert úgy tűnik, hogy a nőci nem akarja tudomásul venni, és veled fenyegeti, hogy terít.
Szóval légy okos, mert ott egy kisgyerek..
2015. szept. 8. 14:51
4/24 A kérdező kommentje:
De hogy leplezzem le őket? Ennyi a telefonhívás és kész?
2015. szept. 8. 14:53
5/24 A kérdező kommentje:
Az idegeim nem nagyon bírják, valamelyik nap elment a látásom, kifele jön a kaja, és már alig vagyok 40 pár kiló. mindez egy hónap alatt.
2015. szept. 8. 14:58
6/24 anonim válasza:
Várj a leleplezéssel még,nincs elegendő bizonyiték.
Tégy úgy mintha megbiznál benne teljesen és akkor nem lesz óvatos. Ellenőrizd a telóját mindig, de le ne bukj!
Eygszer úgy is hibázni fog és ha lebukik és biztos vagy benne , hogy megcsalt akkor átgondolod, hogy mit teszel. Semiképp ne hozz olyan döntést amit utána megbánsz.
2015. szept. 8. 15:00
7/24 A kérdező kommentje:
Volt eszembe, hogy felhívom a másik korosabb kolléganőjét és rá kérdezek mi ez. Azt tudom hogy ő nem csipázza a csajt, és azt is hogy minket szeret és ismer bennünket.
2015. szept. 8. 15:01
8/24 anonim válasza:
Sehogy nem kell a leleplezéses nagyjelenet amit a kofák csinálnak. A férjed már lerendezte. Neked kell okosnak lenned a család miatt.
2015. szept. 8. 15:02
9/24 anonim válasza:
Ez a ti magánügyetek, senkire nem tartozik. Se másra, se idősebb kolléganőre. Tanuld meg a hallgatást.
2015. szept. 8. 15:04
10/24 A kérdező kommentje:
És ezt így meddig lehet húzni? Belefogjunk a konyha építésébe?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!