Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire velnetek azt, ha egy srac minden csajjal kedvesen, nyitottan viselkedik kiveve veletek?
Kb 3 eve kozeledett felem, de mivel hallottam rola, hogy a korahoz kepest eleg sokszor csajozik, ezert nem foglalkoztam vele. Neha ugy latom, mintha engem nezne(tavaly parszor el is kaptam a tekintetet), de velem nem beszel/hulyeskedik, mint a tobbiekkel + azokkal is akiktol akart valamit, de a csaj nem foglalkozott vele. Velem pedig annyira hideg, van, hogy nem is koszon....
21L
Nem kezeltem le, sot miutan nem foglalkoztam vele, meg probalkozott, de nem vettem a lapot. Majd utana eszrevettem, hogy nez, illetve akkoriban meg koszont, de kb par 4-5 honapja csak nez, tobb semmi.
Amugy valoban nagyon gyerekes, es ezt nemcsak en mondom, hanem masok is
30 évesen gyerekes...hát akkor valami gond van :D
az ő dolga lenne lépni (már ha akarna vmit), de nem. szerintem hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!