Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek lehet megcsalás jele az ha a párotok
ruhái közt egy óvszert találtok?
Figyelt kérdés
a minap a mosógépbe óvszert találtam.. váltig állítja hogy nem tudja hogy került oda,de én nem hiszek semmit. össze vagyok törve véleményeket kérek.
Logikusan belegondolva ez pont, hogy annak a jele, hogy semmilyen megcsalás nem történt.
Most őszintén, ha megcsal akkor használ óvszert így nem marad a zsebében. Akkor kellene aggódniuk a nőknek, ha nem találnak rejtélyes, nem tudni hogyan került oda óvszereket mosásnál.
2015. aug. 11. 19:51
12/29 anonim válasza:
A baj ott kezdődik, hogy a jó ég tudja még hol lehet találni óvszert. Én szétnéznék a kamionban is. Ha mi nem használnánk, és találnék itthon (akármit mond a kedves) egyértelmű jelnek venném. Ezt azért nehéz lenne kidumálni. :(
2015. aug. 11. 20:05
13/29 anonim válasza:
"belefújta a szél letekert ablaknál a zsebébe" ..ennél a "nem tudom, hogy került oda" dumánál még ez is hihetöbb. Egyértelmü, hogy nem vesz vagy hord magánál ilyet az ember ha semmi szügsège rá .Használ az csak nem veled. Másrészröl még ö van felháborodva?
2015. aug. 11. 23:23
14/29 Blade Bone válasza:
Attól még, hogy az az egy nem volt kibontva, meg használva, előfordulhat, hogy másik igen! Persze az is lehet hogy csak Akart valamit de nem ment neki, viszont akkor nem értem miért nem dobta el. .. . Hát egyik változat sem hangzik jól, de kb hogy ha csak akart valamit, de nem tette, azt illene elmondani, talán megbocsátható lenne úgy. De ha a végsőkig hazudik, aztán meg könyörögne, én biztos nem tűrném már meg magam mellett.
2015. aug. 11. 23:39
15/29 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy innentől 1 évig csak gumiban dughatja beléd xD
2015. aug. 11. 23:58
16/29 anonim válasza:
ne tudja hogy került hozzá egy óvszer, okéééé.
jó hát szégyenében mindent tagadott hirtelen.
amúgy meg általában egy doboz óvszerben 3 darab gumi van, szóval hol a maradék kettő??
2015. aug. 12. 00:47
17/29 omba válasza:
ezt hogy értsem: "arra is gondoltam hogy ugye kamionozik..."
Nekem csak B-s jogsim van, de ahhoz nem kell óvszert hordanom.
Vagy akkor te is természetesnek találod, hogy néha megdug mást is a hosszú utakon?
Akkor mi a probléma?
2015. aug. 12. 10:24
18/29 anonim válasza:
Köztudott, hogy a kamionosok k.rv.znak. A gumi meg pont szükséges ehhez, mivel ők több ffival lefekszenek. Nyilván nem fogja neked megmondani ezt. Szóval, az hogy ő mit mond az számit a legkevésbé. Sajnos megcsal....
2015. aug. 12. 14:21
19/29 anonim válasza:
lehet hogy veled akart valami új huncutságot ,amivel abban a hangulatban már nem rukkolt elő ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!