Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok! Szerintetek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek lehet megcsalás jele az ha a párotok ruhái közt egy óvszert találtok?

Figyelt kérdés

a minap a mosógépbe óvszert találtam.. váltig állítja hogy nem tudja hogy került oda,de én nem hiszek semmit. össze vagyok törve véleményeket kérek.

én 21 ő pedig 30éves.

2015. aug. 11. 18:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem használtok óvszert, akkor elég kínos a dolog.:D
2015. aug. 11. 18:57
 2/29 Blade Bone ***** válasza:
Lehet a gyerekek voltak.
2015. aug. 11. 18:59
 3/29 anonim ***** válasza:
Ha nem azzal védekeztek, akkor valamire készül a huncut! :)
2015. aug. 11. 19:00
 4/29 A kérdező kommentje:
gyerekek nincsenek. nem is használunk ilyent. :(
2015. aug. 11. 19:02
 5/29 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelmű. Gondolom másnak szánta a gumit.
2015. aug. 11. 19:04
 6/29 Blade Bone ***** válasza:
Akkor a macska volt, vagy a kutya. Nem értem amúgy miért tenne zsebre akárki is egy használt gumit. .. . Vagy bontatlan volt?
2015. aug. 11. 19:05
 7/29 A kérdező kommentje:
bontatlam volt igen. 1db. kérdőre vontam egyből.de nem tudja hogy került oda..meg még neki áll feljebb. szerettem volna neki hinni,de nem megy. nem is érzem hogy megcsalt volna. de belül nagyon fáj :( mert tudom hogy okkal volt benne a zsebébe. arra is gondoltam hogy ugye kamionozik...
2015. aug. 11. 19:11
 8/29 Blade Bone ***** válasza:
Na a kamionozás az már rosszabb jel mint a gumi, bár ismerek olyan embert aki ribikkel soha nem állt volna le mikor kamionozott, de hát az hogy neki állt feljebb, nem éppen azt mutatja hogy nem tud semmiről.
2015. aug. 11. 19:15
 9/29 A kérdező kommentje:

de legalább lenne őszinte velem :'(

pedig a napokba minden jó volt.. sehol se hagyott magamra egy percre se amikor voltunk valahol..erre tessék.

2015. aug. 11. 19:21
 10/29 anonim ***** válasza:
Nem tudja hogy került a ruhái közé egy óvszer? Hihető kifogás...
2015. aug. 11. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!