Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most flört, vagy csak egy ärtatlan poén?
A pasimnk ma van a szülinapj.
És az egyik csaj kollëgàja rëgen (mëg nem ismert engem) jàrni akart vele, de a pasim lekoptatta. Igazibol a pärom nagyin közvetlen a nökkel is, udvarias stb olykor a poënjai is furäk de Ö ilyen. Sosem csalt meg ès sosem hazudott.
Tehät ez a csaj anno järni akart vele,de a pàromnak nem jött be.
De facen volt egy poënkodäsuk akkoriban egy kèpnël,ahol a pasim rendesen beoltotta a csajt ës a csaj megsërtödött,mire irta a pasimnak hogy,, Egy csokor viràggal kiengesztelhetsz a munkahelyünkön,,
Erre a pärom belinkelt neki viccböl egy këpet amin viräg van...ès irta hogy,, tessëk erre futja,,
Nos ez a nö ma irt a päromnal,hogy. ,,oldog szülinapot,,
Erre a pärom,, köszönöm. Värom a csokromat Bonbonbol,,
Nekem ez rosszul esett,mert alapbol fëltëkeny vagyok de ez ugy jött le,hogy felhozza a rëgi idöszakot ès ujra flörtöl a csajjal.
Ebböl lett is vita.
Ki hogy fognä fel?
Pàrom szerint mindenki ërti a poënt csak ën nem
Egësz nap a kedvëben järtam...meglepetèsek sokasàga...torta sütès.
Erre ez van,,,hogy flörtöl azzal a csajjal akit anno ö mg koptatott le... Nekem ez fäj.
Ès mëg azt mondja ën tettem tönkre a napjät a felesleges fëltëkenysègemmel...aha persze...de az nem szämit hogy ez nekem hogy esik.
Mintha nem tudnà hogy miken akadok ki.
Ilyetszol ,,minek këmkedsz utânam??,,
Ez nem këmkedès ez nyiltan megy a face üzenöfalän,mindenki lätja
Ërtelek
Szämomra akkor ia ërthetetlen,hogy miërt tesz ilyen këtërtelmü dolgokat,ha tudja hogy a balhëink 90%a a fëltëkemysègemböl van
"a balhëink 90%a a fëltëkemysègemböl van"
Húhaa, én a helyedben javaslom, hogy ezen változtass, mert elő-utóbb a kapcsolat rovására fog menni a sok féltékenykedési rohamod.
A vsaj visszairt hogy. ,,hogyne. Egyèb ohaj??,
Ezt bejalkolta a pasim.... Nem tudom akkoris fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!