Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez most flört, vagy csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most flört, vagy csak egy ärtatlan poén?

Figyelt kérdés

A pasimnk ma van a szülinapj.

És az egyik csaj kollëgàja rëgen (mëg nem ismert engem) jàrni akart vele, de a pasim lekoptatta. Igazibol a pärom nagyin közvetlen a nökkel is, udvarias stb olykor a poënjai is furäk de Ö ilyen. Sosem csalt meg ès sosem hazudott.

Tehät ez a csaj anno järni akart vele,de a pàromnak nem jött be.

De facen volt egy poënkodäsuk akkoriban egy kèpnël,ahol a pasim rendesen beoltotta a csajt ës a csaj megsërtödött,mire irta a pasimnak hogy,, Egy csokor viràggal kiengesztelhetsz a munkahelyünkön,,

Erre a pärom belinkelt neki viccböl egy këpet amin viräg van...ès irta hogy,, tessëk erre futja,,

Nos ez a nö ma irt a päromnal,hogy. ,,oldog szülinapot,,

Erre a pärom,, köszönöm. Värom a csokromat Bonbonbol,,

Nekem ez rosszul esett,mert alapbol fëltëkeny vagyok de ez ugy jött le,hogy felhozza a rëgi idöszakot ès ujra flörtöl a csajjal.

Ebböl lett is vita.

Ki hogy fognä fel?

Pàrom szerint mindenki ërti a poënt csak ën nem

2015. aug. 6. 22:02
 1/9 A kérdező kommentje:

Egësz nap a kedvëben järtam...meglepetèsek sokasàga...torta sütès.

Erre ez van,,,hogy flörtöl azzal a csajjal akit anno ö mg koptatott le... Nekem ez fäj.

Ès mëg azt mondja ën tettem tönkre a napjät a felesleges fëltëkenysègemmel...aha persze...de az nem szämit hogy ez nekem hogy esik.

Mintha nem tudnà hogy miken akadok ki.

Ilyetszol ,,minek këmkedsz utânam??,,

Ez nem këmkedès ez nyiltan megy a face üzenöfalän,mindenki lätja

2015. aug. 6. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben tényleg nincs semmi, poénkodott. Emiatt kár vitatkozni.
2015. aug. 6. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokat fogsz tanulni a beteges féltékenység kapcsolatromboló hatásairól, mire ennek a kapcsolatnak vége lesz. Mert vége lesz, ha így folytatod. Teljesen a párodnak adok igazat, egy nyilvánosan elejtett poénnak szánt sorról volt szó. Elég megalázó lehet számára a bizalmatlanságod, és hogy miket feltételezel róla.
2015. aug. 6. 22:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Ërtelek

Szämomra akkor ia ërthetetlen,hogy miërt tesz ilyen këtërtelmü dolgokat,ha tudja hogy a balhëink 90%a a fëltëkemysègemböl van

2015. aug. 6. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"a balhëink 90%a a fëltëkemysègemböl van"

Húhaa, én a helyedben javaslom, hogy ezen változtass, mert elő-utóbb a kapcsolat rovására fog menni a sok féltékenykedési rohamod.

2015. aug. 6. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb*
2015. aug. 6. 22:16
 7/9 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
100%
már elnézést kedves krdező, de megtudhatnánk hány éves vagy? csak mert ez nagyon nem normális, hogy egy ilyen egyszerű SEMMI miatt kérdőre vonod. Kérdésedre a válasz, nem, ez még barátok között sem flört :D
2015. aug. 6. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:

A vsaj visszairt hogy. ,,hogyne. Egyèb ohaj??,

Ezt bejalkolta a pasim.... Nem tudom akkoris fura

2015. aug. 7. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Betegesen féltékeny vagy. Változtass, mielőtt kidob a srác. Senkinek nincs szüksége egy ilyen hisztérikára, tudtad?
2015. aug. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!