Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye?
Párom sms-ezett egy idegen férfival ami abbamaradt mert lebukott.
Én, hogy teszteljem a dolgot érdekli e még a számára is ismeretlen férfi, vettem egy vadonatúj telenoros kártyát és megcsörgettem a párom, hogy vajon visszahív e. Ugyebár csak a párom tudta ezt az új telefonszámot mert csak őt csörgettem róla 1x.
Az új kártyára jött egy ismeretlen hívás kb 5-6 órára rá, hogy én megcsörgettem a párom.
Mekkora az esélye hogy a nejem volt az az ismeretlen csörgető? Ugyanis a párom esküszik hogy nem ő volt.
Szóval?
Lehet,hogy nem a párod volt.De mégis most kinek lett vásárolva egy uj kártya,magadnak vagy a párodnak?
En is vettem egy uj kártyát csak a férjem tudott róla és mégis jött rá hivás,sõt még sms is.Talán valakinek a régi kártyája lett megcsörgetve,amit már ti használtok.
Valakinek régi száma?
Én nem tudom, mi történik itt, Anyukám a telefonkönyvből hívott engem, mentett számott, nem volt átírva, semmi, csak hívott és tök máshol csörgött ki, valami cégnél, kétszer is...Aztán végül nálam...
Ha kiderül, hogy az asszony is vett egy új kártyás telefont, akkor még ennél is nagyobbat fogok röhögni rajtatok... :-D
De legalább újra összejöttök! Milyen izgalmas, nem igaz?
Biztos vagy benne, hogy abbamaradt? Lehet csak jobban vigyáz, nehogy lebukjon. Ha pasizott, akkor nem hagyja abba, egyik pillanatról a másikra.
Az idegen telefonszámmal nem tudsz bizonyítani semmit. Ha Androidos telefonja van, akkor "helyelőzmények", azzal lebuktathatod. De biztos, hogy tudni akarod? Ezt döntsd el legelőször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!