Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mekkora az esélye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye?

Figyelt kérdés

Párom sms-ezett egy idegen férfival ami abbamaradt mert lebukott.

Én, hogy teszteljem a dolgot érdekli e még a számára is ismeretlen férfi, vettem egy vadonatúj telenoros kártyát és megcsörgettem a párom, hogy vajon visszahív e. Ugyebár csak a párom tudta ezt az új telefonszámot mert csak őt csörgettem róla 1x.

Az új kártyára jött egy ismeretlen hívás kb 5-6 órára rá, hogy én megcsörgettem a párom.

Mekkora az esélye hogy a nejem volt az az ismeretlen csörgető? Ugyanis a párom esküszik hogy nem ő volt.

Szóval?

2015. júl. 29. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy nem a párod volt.De mégis most kinek lett vásárolva egy uj kártya,magadnak vagy a párodnak?

En is vettem egy uj kártyát csak a férjem tudott róla és mégis jött rá hivás,sõt még sms is.Talán valakinek a régi kártyája lett megcsörgetve,amit már ti használtok.

2015. júl. 29. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Barmilyen szamrol hivnak,visszahivom,hiszen amugy nem tudhatom,mit akarnak,fontos-e..ebbol hogy allapitod meg,hogy erdekli-e a csavo? Amugy gondolom neki meg sem fordult a fejeben,hogy ez az a pasi,mert ha sms-eztek mar,akkor valoszinuleg megvan neki a telefonszama.
2015. júl. 29. 15:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Mi nem világos? Kérdezzetek akkor
2015. júl. 29. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek régi száma?

Én nem tudom, mi történik itt, Anyukám a telefonkönyvből hívott engem, mentett számott, nem volt átírva, semmi, csak hívott és tök máshol csörgött ki, valami cégnél, kétszer is...Aztán végül nálam...

2015. júl. 29. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy néninek meg se adtam a számom, mégis hívott folyton ebádre...
2015. júl. 29. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderül, hogy az asszony is vett egy új kártyás telefont, akkor még ennél is nagyobbat fogok röhögni rajtatok... :-D

De legalább újra összejöttök! Milyen izgalmas, nem igaz?

2015. júl. 29. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább írj rá, hogy szia, XY vagyok, ez az új számom. miujsag?
2015. júl. 29. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Inkább csak annyit,hogy :Szia én vagyok,ezen smsezzünk,mert a másik zűrös lett. Lehet kapsz róla olyanokat,hogy miért nem,keresel,hova tűntél,hiányzol stb,ne válaszolj rá,nem nálam van a kártya. De hiányzol. :) Na,ha erre reagál,és ír,akkor hamar kiderülnek a dolgok.
2015. júl. 30. 13:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy abbamaradt? Lehet csak jobban vigyáz, nehogy lebukjon. Ha pasizott, akkor nem hagyja abba, egyik pillanatról a másikra.

Az idegen telefonszámmal nem tudsz bizonyítani semmit. Ha Androidos telefonja van, akkor "helyelőzmények", azzal lebuktathatod. De biztos, hogy tudni akarod? Ezt döntsd el legelőször.

2015. aug. 2. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!