Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye?
Párom sms-ezett egy idegen férfival ami abbamaradt mert lebukott.
Én, hogy teszteljem a dolgot érdekli e még a számára is ismeretlen férfi, vettem egy vadonatúj telenoros kártyát és megcsörgettem a párom, hogy vajon visszahív e. Ugyebár csak a párom tudta ezt az új telefonszámot mert csak őt csörgettem róla 1x.
Az új kártyára jött egy ismeretlen hívás kb 5-6 órára rá, hogy én megcsörgettem a párom.
Mekkora az esélye hogy a nejem volt az az ismeretlen csörgető? Ugyanis a párom esküszik hogy nem ő volt.
Szóval?
Köszönöm, rendkívül vicces válasz volt.
Szép napot!
a párod meg a nejed ugyanaz a személy??
biztos, én vagyok túl fáradt, de ez totál káosz nekem
Elnézést, hogy nem elég egyértelmű, de ideges vagyok.
A párom az a nejem is. :) Milyen érdekes igaz? :)
Igen, érdekes, mert az egész egy érdekes katyvasz :D
Jobban túlkombinálod a dolgokat, mint egy nő...nincsen senkim az égegyadta világon, de ha hívnak, én is ki akarnám deríteni, ki a búbűnatos fac volt az, mást nem megcsörgetném számkijelzés nélkül...
Bár normális ember számot ír ki, vagy visszahív később, ha akar valamit, ilyen játékot utoljára utoljára tinikoromban max....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!