Ha a csaladunkban volt verfertotes mennyi az eselye hogy majd az en gyerekeimnek lesz baja?
unokatestvérek még ma is házasodhadnak ha jól tudom (másodunokatesók biztos)
Volt ideje frissülni a vérvonalnak nyugi
Nem lehet bajuk.
Nálunk apósom meg anyósom első unokatestvérek, anno én is ettől tartottam. Addig nem mertem gyereket vállalni, amíg nem voltunk Czeizel Endrénél. Ő azt mondta, ez a gyerekünkre csak akkor lehetne hatással, ha a férjem és köztem is lenne közeli rokoni kapcsolat.
omg azért ne állítsátok úgy be, mintha normális dolog lenne, h unokatestvérek egymással házasodjanak, az meglehet, h jogilag nincs akadálya, de morálisan azért mindenképpen megkérdõjelezhetõ magatartás....nem tudom, h ez hol, vagy ki(k)nél divat, de sztem azért gáz.
Amúgy mivel a kérdezônek az egyik dédnagyszülei vtak unokatestvérek, így õrá nézve sztem nem áll fent a ilyen jell. kockázat, de azért nem normális dolog, h unokatestvérek egymással, errõl persze a kérdezõ nem tehet, nem azért írom.
Hát...Nálunk a Nagypapám meg Nagymamám másod unokatestvérek, és ők amikor összeházasodtak, ezt nem is tudták, csak utána derült ki :D
Amúgy meg két egymással határos faluban éltek, ahol kb mindenki rokona volt a másiknak valamilyen szinten :D
Nem vagyunk kisebbseg meg semmi...
Csak volt a csaladunkban egy nagy fold amit nem akartak hogy mas csaladhoz keruljon ezert osszeadtak oket es igy megmaradt a fold..
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__3709119-ha-a-csaladunkban-volt-verfertozes-akkor-mi-van
2 éve elmagyarázták neked, minek kellett újra feltenni?
ez vérfertőzés, igen.
szerintem csak azért nem tiltja a törvény, mert bizonyos körökben akkor mindenkit büntetni kéne, arra meg nincsen kapacitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!