Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy feleség hogyan képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feleség hogyan képes lefeküdni a férjével úgy hogy tudja az hosszú időn keresztül megcsalta?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm néhány hónapja tudta meg hogy a férje másfél évig csalta. De látszólag ugyan úgy élnek ahogy előtte, sőt a feleség sokszor mondd olyat amiből arra következtetni hogy szex is van köztük. Csak azért érdekel ez az egész mert én is nő vagyok és ha ilyet tudnék meg a férjemről még ha vele maradnék sem lennék képes többet hozzá nyúlni és az ő érintését se viselném el többet!
2015. júl. 24. 06:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Nemtudom de elég gáz!!! Az első pár kommentelő hogy védi már az illetőt ! csaknem ők is ilyen cipőben járnak ? szánalom!!!
2015. júl. 24. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha a férfi szeretőt tart, méghozzá olyan Nőt aki kizárólag vele kavar....az már elgondolkodtató....ott már nem csupán szexről van szó.

A legtöbb nyitott házasság alapja az egzisztenciális függőség illetve a gyerek érdeke.....fenntartják a látszatot, mintha egy egészséges családban élnének. Ha van szex a házastársak között akkor még megromlott viszonyról sem beszélhetünk.....nem olyan ritka dolog ez mint Te gondolod. Ha a házasságuk unalmas lett,ellaposodott, megpróbálják új szintre helyezni, esetleg más partnereket,párokat is bevonni a dologba.

De ez kizárólag a szexről szól....és nem többről!!!

37F

2015. júl. 24. 09:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ezt úgy kell értenem,hogy a feleség elnéz egy másfél éves viszonyt ahol valószínűleg már érzelmek is voltak a férje részéről és így még képes vele lefeküdni is csak azért,hogy a "fejőstehén" megmaradjon?

Ha a feleség így áll a dologhoz akkor érdekesen

gondolkodik! Én nem lennék képes erre!

2015. júl. 24. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
Ki a fax tudja, hogy mi van igazából? Ezek csak találgatások. Szerintem se foglalkozz vele. Vagy tudod mit. Keresd fel a feleséget és kérdezd meg tőle, ha ennyirw érdekel, és úgy tűnik nagyon, méghozzá okkal, hiába tagadod itt. Rühellem a csámcsogós, pletykás embereket. Te se azért vakarózol ezen, mert nincs közöd hozzá. 25N
2015. júl. 24. 11:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó szerintem pedig ne azzal foglalkozz hogy én miért tettem fel ezt a kérdést,hanem inkább nő létedre tanulj meg szebben fofalmazni!

Egyébként nem fogok senkinek magyarázkodni. Leírtam,hogy kíváncsi vagyok ettől több nincs ebben a dologban,de néhány válaszolónak hiába írnék bármit úgy sem hinnék el!

2015. júl. 24. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem vagyunk egyformák,ugylátszik a feleségnek belefér.Az alkalmit talán el lehet nézni,de másfél évhez

lehet hogy segít a szép kerek 100 milla...

2015. júl. 24. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Biztos le leszek pontozva, de nem érdekel.

Úgy tud vele lefeküdni, hogy szereti, és azáltal, hogy majdnem elveszítette, felértékelődik számára....meg a tudat is, hogy más nőnek is kellene...

Mindenki úgy gondolja,(én is) hogy sose tudna hozzáérni, ha mással lett volna a párja...de nem, az adrenalin felkorbácsolja a vágyakat.

Bármilyen hihetetlen.

Ebben az esetben,lehet a pénz miatt,ki tudja,de amit fentebb írtam, igaz,megtörtént...

2015. júl. 24. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem az exem csalt. Más miatt szakítottunk.

Valahol élveztem is a versenyt a másik nővel.

Én úgy látom, hogy a párkapcsolat témáiban az emberek igyekeznek egy fekete-fehér sablont húzni mindenre.

Ajánlom mindenkinek az 'Amikor a hűségesek hűtlenkednek' című könyvet. Tanulságos.

2015. júl. 24. 22:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyám ugy, hogy versenyzett, vissza akarta hoditani apamat. Aztan vegul nem birta tovabb egyszercsak valami vegleg eltort es elvaltak.

De lehetnek mas okok is.

1. Nem erdekli, esetleg lehet neki nem lett elmondva a teljes igazsag (nem tud masfel eves viszonyrol vagy azt hazudtak ugyan szex nem volt vagy csak az utolso nap egy csok es nem lefekves ugyan dragam).

2. Egyaltalan nem erdekli, nem kivancsi ra be se tudtak neki vallani semmit.

3. Vakon szerelmes es vakon meg akarja tartani a masikat. Ilyenkor nem szamit, sot egy lathatatlan verseny indul.

4. Anyagilag fugg. Ilyenkor is verseny indul egy lathatatlan fellel.

5. Erzelmileg fugg (tarsfuggoseg, onertekelesi zavarok). Ilyenkor is verseny indul, a feleseg szeretne gyozni...meggyozni magat.

Es ezek kombinacioja es mas ok is lehet. Minden no maskepp eli meg. Akik korabban nem sejtettek senkit es szeretik a masikat azok nagy resze megprobalja visszahoditani a masikat.

2015. júl. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!