Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy feleség hogyan képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feleség hogyan képes lefeküdni a férjével úgy hogy tudja az hosszú időn keresztül megcsalta?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm néhány hónapja tudta meg hogy a férje másfél évig csalta. De látszólag ugyan úgy élnek ahogy előtte, sőt a feleség sokszor mondd olyat amiből arra következtetni hogy szex is van köztük. Csak azért érdekel ez az egész mert én is nő vagyok és ha ilyet tudnék meg a férjemről még ha vele maradnék sem lennék képes többet hozzá nyúlni és az ő érintését se viselném el többet!
2015. júl. 24. 06:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Közöd? Gondolom nincs saját életed.
2015. júl. 24. 07:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Nyilván semmi közöm hozzá, nem is állítottam ilyet. Nem is értem! Te hol olvastál olyasmit amiből arra következtettél,hogy én úgy gondolom közöm van hozzá? Csupán kíváncsi vagyok,és amit még nem értek minek válaszolsz ha érdemben nem tudsz hozzá szólni a dologhoz?
2015. júl. 24. 07:11
 3/19 anonim ***** válasza:
13%

Véletlenül nem te vagy az ismerős, akitől megtudta?

Tényleg mi közöd az egészhez?

Foglalkozz a saját házasságoddal, már ha van, és örülj neki, hogy ilyen kis büszke, önérzetes nőci vagy.

És próbálj kicsit empatikusabb lenni a férfiak iránt.

2015. júl. 24. 07:27
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok akitől megtudta,nem mintha magyarázattal tartoznék!

Büszke és önérzetes? Azt gondolom inkább ilyen mint olyan akinek nincs önbecsülése!

Legyek empatikusabb a férfiakkal? Szóval ha a férjem megcsalna akkor dicsérjem is meg érte vagy,hogy gondoltad?

2015. júl. 24. 07:35
 5/19 Költőnő? ***** válasza:
88%
valószínűleg meg tudták ezt beszélni és adtak még egy esélyt maguknak. Nyilván nehéz, de döntés kérdése az egész. Ha vki tud ezek után bízni a másikban; tegye. Ha meg nem tud, akkor abba kell hagyni és kész, mert bizalom nélkül mit sem ér az egész.
2015. júl. 24. 08:02
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Érdek miatt is tehetik.én is ismerek ilyen párt...ott totál érdek a férfi részéről,nő pedig nem bírja elviselni a szeretőt,így igy próbál közéjük állni...nem lesznek boldogok soha...
2015. júl. 24. 08:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem milyen idős házaspárról van szó? Milyen anyagi helyzetben vannak? Gyerekek?

Tudod ez mind szép és jó amit leírtál, de nagyon sok Nő abszolút nincs tisztában azzal, hogy egy válás mivel jár. Megváltozott egzisztencia, életkörülmények....van aki ezt nem vállalja be, inkább elnézi a párja stiklijeit. Tisztában van azzal, hogy a férje nem hagyja el az alkalmi kapcsolatok miatt, így szemet huny felette....mondhatni nyitott házasságban élnek.

Több olyan hölgy ismerősöm van, akik egyedül maradtak a gyerekkel, mert a férjük félrelépett és azonnal beadták a válókertesetet. Azóta egyedül próbálnak helyt állni(ami valljuk be nem könnyű), miközben majd szétrobbannak az idegtől mikor az exférjük megjelenik az új, fiatal barátnővel....becsapottnak és sértettnek érzik magukat.

2015. júl. 24. 08:46
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom a feleség 35 a férj 46 éves de azt nem tudom mióta házasok. Egy 5 éves kisfiuk van. Annyit tudok még,hogy a férjnek jó nagy vagyona van,állítólag régen 100 millióra rúgott.
2015. júl. 24. 09:05
 9/19 A kérdező kommentje:
Még annyit akartam írni,hogy oké alkalmi kapcsolatot elnéz,de a másfél év nálam már nem az alkalmi kapcsolatok közé sorolandó sokkal inkább viszonynak nevezném.
2015. júl. 24. 09:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Látod előre felvázoltam a szituációt....mert valljuk be ez így logikus. A Nő tisztában van vele, hogy nagyon nehéz talpon maradni és ismerkedni egy kisgyerekkel az oldalán, és valószínűleg hozzászokott egy az átlagnál jobb életkörülményhez...nem akarja ezt eldobni.

Anno dolgoztam a UPC-nek és elég sokat jártam ki ügyfelekhez...el sem tudom Neked mondani hány ajánlatot kaptam...volt ahova visszahívtak miután nemet mondtam.

Mondhatod, hogy ehhez gyomor kell, de egyáltalán nem ritka eset. A Nők úgy állnak hozzá, hogy ha férjük felszed fiatal csajokat akkor Ők is jól érik magukat és nem csinálnak belőle lelkiismereti kérdést.

37F

2015. júl. 24. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!