Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feleség hogyan képes lefeküdni a férjével úgy hogy tudja az hosszú időn keresztül megcsalta?
Véletlenül nem te vagy az ismerős, akitől megtudta?
Tényleg mi közöd az egészhez?
Foglalkozz a saját házasságoddal, már ha van, és örülj neki, hogy ilyen kis büszke, önérzetes nőci vagy.
És próbálj kicsit empatikusabb lenni a férfiak iránt.
Nem én vagyok akitől megtudta,nem mintha magyarázattal tartoznék!
Büszke és önérzetes? Azt gondolom inkább ilyen mint olyan akinek nincs önbecsülése!
Legyek empatikusabb a férfiakkal? Szóval ha a férjem megcsalna akkor dicsérjem is meg érte vagy,hogy gondoltad?
Megkérdezhetem milyen idős házaspárról van szó? Milyen anyagi helyzetben vannak? Gyerekek?
Tudod ez mind szép és jó amit leírtál, de nagyon sok Nő abszolút nincs tisztában azzal, hogy egy válás mivel jár. Megváltozott egzisztencia, életkörülmények....van aki ezt nem vállalja be, inkább elnézi a párja stiklijeit. Tisztában van azzal, hogy a férje nem hagyja el az alkalmi kapcsolatok miatt, így szemet huny felette....mondhatni nyitott házasságban élnek.
Több olyan hölgy ismerősöm van, akik egyedül maradtak a gyerekkel, mert a férjük félrelépett és azonnal beadták a válókertesetet. Azóta egyedül próbálnak helyt állni(ami valljuk be nem könnyű), miközben majd szétrobbannak az idegtől mikor az exférjük megjelenik az új, fiatal barátnővel....becsapottnak és sértettnek érzik magukat.
Látod előre felvázoltam a szituációt....mert valljuk be ez így logikus. A Nő tisztában van vele, hogy nagyon nehéz talpon maradni és ismerkedni egy kisgyerekkel az oldalán, és valószínűleg hozzászokott egy az átlagnál jobb életkörülményhez...nem akarja ezt eldobni.
Anno dolgoztam a UPC-nek és elég sokat jártam ki ügyfelekhez...el sem tudom Neked mondani hány ajánlatot kaptam...volt ahova visszahívtak miután nemet mondtam.
Mondhatod, hogy ehhez gyomor kell, de egyáltalán nem ritka eset. A Nők úgy állnak hozzá, hogy ha férjük felszed fiatal csajokat akkor Ők is jól érik magukat és nem csinálnak belőle lelkiismereti kérdést.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!