Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon nagy r. banc vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy r. banc vagyok?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban vagyok, de már csak muszájból, mivel nincs hol laknom. A barátomnak már pokoli sok van a rovásán, testi kontaktus abszolút nincs köztünk már jó ideje. Csak kihasználja, hogy nincs pénzem albira.

Tetszik egy srác, én is neki, ő szintén kapcsolatban. A barátnője ugyanolyan helyzetben van, mint én, neki sincs családja. A csaj jellemre viszont dettó mint az én barátom. Szex semmi, és mindenkire féltékeny.

Sokat járunk ki együtt a sráccal, mert a vonzalom kölcsönös, de ölelésnél tovább nem jutottunk.

Kapcsolat nem lehetne köztünk, nagyon különbözünk, nem lenne hosszútávú, csak vonzódunk egymáshoz, plussz barátilag kedveljük egymást.

Rib.anc vagyok, amiért azon jár az eszem, bár lehetne köztünk valami, mert elegem van ebből a szenvedésből?

21l, 32F

2015. júl. 1. 21:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy r.banc, teljesen érthető a helyzetedben, hogy kiutat keresel.
2015. júl. 1. 22:41
 12/27 anonim ***** válasza:
A helyedben keresnék egy manust,akit le lehet húzni pénzbelileg,más megoldást nem látok.
2015. júl. 1. 22:50
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Cseréljetek pasit, akkor legalább az egyik pár boldog lesz.
2015. júl. 1. 22:50
 14/27 anonim ***** válasza:
Nincs semmi jovedelmed? Mar minimalberrel is lehet legalabb egy szobat berelni (en is azt csinaltam a valasom utan)Aztan onnan kesobb mar lehet lepni.
2015. júl. 1. 23:10
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
A barátod használja ki hogy nincs pénzed albira??? Nem inkább Te használod őt ki emiatt?? Jesszus... Inkább élősködő vagy nem ri*anc. Ne egy pasin agyalj hanem azon hogyan lehetnél önálló!
2015. júl. 1. 23:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
és munkád van? barátokhoz nem tudsz úgy beköltözni, hogy lakbért nem, de számlákba beleadsz?
2015. júl. 2. 01:18
 17/27 anonim ***** válasza:
Ennyitől még nem.
2015. júl. 2. 08:09
 18/27 anonim ***** válasza:

Azt elítélem, hogy kihasználod a mostani párodat, mert igen, kihasználod. Az is egy fajta prostituáltság.

De az nem elítélendő, hogy vki másba beleszerettél.

2015. júl. 2. 12:32
 19/27 anonim ***** válasza:
szerezz valami melót, aztán adjál fel hirdetést, hogy lánnyal közös albit keresel
2015. júl. 2. 13:19
 20/27 anonim ***** válasza:

az a felnott ember aki el tudja tartani magat es nem fugg egy pasitol cslaldjatol vagy barkitol.

TE nem vagy felnott

tanulj dolgozz nolj fel utana pasizz

2015. júl. 2. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!