Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltam csinálok egy kis felmérést, a Gyk-t olvasó hölgyek közül hányan tudnának elképzelni egyoldalúan nyitott kapcsolatot? Bővebben lent.
Nem élnék a lehetőséggel.
Túl kevés férfi fog meg. De aki igen az általában már családapa és pont az tetszik meg benne hogy hűségesnek gondolom.
Én el tudnám képzelni (aki azt mondja,hogy nem az bizony kamuzik) az meg már tészta,hogy nem használnám ki,nem keresném a helyzeteket...de ha egyszer-kétszer az életben elgyengülnék és ennek nem lenne következménye az jó lenne.
Hozzá teszel,sosem csaltam még meg senkit és nem is tervezem :)
27/N
Biztos én vagyok a balf.asz, de én nem tudnám ezt megcsinálni senkivel. Ha szeretek valakit, akkor csak vele vagyok és nem érdekel más farka. Már bocs.
25/N
Én nem érteném, hogy akkor te miért lennél hűséges?
Ha egészséges beállítottságú vagy, akkor téged is eltalál a vonzalom/ kíváncsiság egy idő után, és felmerülne bennem a kérdés, hogy aki ezt a "szabadságot" megadja a másiknak, az saját maga miért korlátozná le magát ezen téren és lenne hűséges?
Egyébként nekem is tetszene az ötlet szerintem, tekintve hogy 1 férfivel feküdtem le és van benne kíváncsiság, de ez csak elméleti dolog, nem vagyok az a fajta, nekem is rosszul esne ha ilyenbe keverednék.
Másrészt a másik opció, hogy nincs egészséges szexuális étvágya, és ezért enged ennyire szabad útra...
Viszont itt kérdéses, hogy ha minden más klappolna, barátok lennénk, jól működne minden a szexen kívül, és nyíltan szabad lenne mással is lenni..
Nem tudom, működne e, jobban szeretem a tiszta kapcsolatot, ahol minden fontos dolog megvan, és nem 2. meg 3. embertől kell megkapnom.
Szóval rövid távon egy próbát megérhet, de őszintén nem hiszem/tudom, hogy hosszabb távon ez egészséges/jó dolog lenne-e..
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!